2777
2789
عنوان

همفکری🤔

78 بازدید | 12 پست

سلام دوستان ، نیازمند مشورتم

اگر شما حدود سیصد تا هفتصد میلیون پول داشتید با پولتون چه کاری انجام میدادید که هم ارزش پولتون  سیو بشه وپولتون در گردش باشه بتونید از اون درآمد داشته باشید

نزول🤣🤣🤣🤣شوخی کردم حمله نکنین

خب به کی نزول بدم 😂😂😂😂

بعد حالا نزول دادم من که سیبیل ندارم بتونم پولم رو پس بگیرم😂

همین الانشم کارفرماهام پول هام رو نمیدن منم روم نمیشه پس بگیرم😅

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میونی طلا بخری یا زمین یا بذاری،بانک سودجو بگیری

به طلای آبشده فکر کردم اما طلا فقط باعث میشه ارزش پول نیاد پایین یعنی با همین مقدار اگر الان شصت گرم طلا بهم بدن سال بعد همین و با شصت گرم طلا الان اگر بتونم یه پژو بخرم سال بعدم همینه🤔 (اگر در مورد این جمله ام نظر یا ایده ای  داری بگو)

زمینم که با این مقدار کم میشه شناسنامه ام و از طرفی بازار زمین خیلی خرابه

بانکم که اصلا برام منطقی نیست چون هم سود کم میدن هم پولم ارزشش سال بعد خیلی خیلی کم میشه

به طلای آبشده فکر کردم اما طلا فقط باعث میشه ارزش پول نیاد پایین یعنی با همین مقدار اگر الان شصت گرم ...

پس همون نزول😂😂😂.

اگه میخوای در امد داشته باشی خرید فروش کن مغازه ایی چیزی بزن

والا چی بگم

میتونم نواسانگیری طلا هم انجام بدم یا ارزدیجیتال اما الان سرم خیلی شلوغ نمیتونم برم سمتش

آرایشی هم خوبه میتونم یه مغازه بزنم یه نفر دیگه بشینه پاب دخل اما اینکه چه جوری و از کجا جنس جور کنم رو بلد نیستم

به آبمیوه گیری هم فکر میکنم اما این واقعا دوندگی مداوم داره