stayy مدیر استارتر عضویت: 1404/07/30 تعداد پست: 4 عنوان یه لباسو چند بار میپوشید 92 بازدید | 9 پست میخوام برم خوابگاه لباس خونگی زیاد ندارم بنظرتون چقد یکبار عوض کنم ؟ همچنین درباره خوابگاه اگه تجربه ای دارید کمکم کنید رفتارم چجوری باشه دیروز | 23:47 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
_خرگوش_ عضویت: 1403/05/13 تعداد پست: 5481 هر بار حموم کنم عوض میکنم دو روزی یکبار چشم من هرگز ندیدهست آدمی بیدرد را ، زندگی رنجی مدام است آدمی سرسخت باش!
جاثمین عضویت: 1403/10/14 تعداد پست: 3523 خودت باش،لباس پوشیدنت هم به کسی ربطی نداره.هر چند بار عشقت کشید بپوششون.راجب مسائل شخصی زندگیت با کسی حرف نزن،با هیچکس صمیمی نشو و اعتماد نکن بی عشق زیستن را،جز نیستی چه نام است؟ یعنی اگر نباشی،کار دلم تمام است...🌺⭐
stayy مدیر استارتر عضویت: 1404/07/30 تعداد پست: 4 هر بار حموم کنم عوض میکنم دو روزی یکبار عه منم همینطور ولی بعضیا میگن روزی دوبار عوض میکنیم و فلان
elinaaaaa77 عضویت: 1402/09/11 تعداد پست: 1305 دو دست لباس بذار برای خوابت، چهار پنج دست هم خونگی، تا زمانی خراب نشدن همینارو بپوش. من تجربه خوابگاه ندارم. کلی میگم.هرجاهم بعدا دیدی آف خورده بخر گاهی قد: ۱۶۵ وزن اولیه:۷۳ وزن اکنون ۶۶:۸۰۰ وزن هدف ۵۵
stayy مدیر استارتر عضویت: 1404/07/30 تعداد پست: 4 دو دست لباس بذار برای خوابت، چهار پنج دست هم خونگی، تا زمانی خراب نشدن همینارو بپوش. من تجربه خوابگا ... وای کلا سه چهار دست دارم😂زیاد پول ندارم اومدم شهر غریب هزار و یک خرج
stayy مدیر استارتر عضویت: 1404/07/30 تعداد پست: 4 خودت باش،لباس پوشیدنت هم به کسی ربطی نداره.هر چند بار عشقت کشید بپوششون.راجب مسائل شخصی زندگیت با کس ... خیلی ممنون تجربه داری؟
_خرگوش_ عضویت: 1403/05/13 تعداد پست: 5481 عه منم همینطور ولی بعضیا میگن روزی دوبار عوض میکنیم و فلان اینا چسی میرن مگه نوزادیم عن کنیم هی لباس عوض کنیم🤣 چشم من هرگز ندیدهست آدمی بیدرد را ، زندگی رنجی مدام است آدمی سرسخت باش!