2777
2789

من حق طلاق داشتم از همسرم ولی اشتباهی ک کردم از اول برام نوشتم طلاق از طرف زوجه 

بعد جلسه اول گفت برو جلسه بعدی با ی وکیل از طرف همسرت بیا تمومه

ماهم رفتیم با وکیل امروز و درمورد مهریه و بچه وحق و حقوقا توافق شد نوشته و امضا زد و گفت تمامه

الان اومدم خونه ابلاغیه اومده داور مشخص کنین و نظرشو از طریق دفتر خدمات قضایی ارائه بدین ولی حضورش لازم نیست

خب سوال من اینه این کاغذم بدیم تمامه یا بعدش میخوان دوباره جلسه بزارن و ....کشش بدن؟

اینم بگم شوهرم اصلا نمیاد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالا ک سر ی اشتباه نوشتن 6 ماهه الافمهیچ خاست بره اینقدر سرش داغ بود ک گفتم بده داد

اینطور مواقع باید از اولِ اول وکیل گرفت وکالت داد بهش کلا وکیل بیوفته دنبالش گرونه ولی می ارزه

دادگاه نفقت چی شد؟من دادگاه الزام به تمکین دارم🥶

خدایا اگه من گناهی میکنم از من ناراحت نشو ، شاید حکمتی توشه🙂
اینطور مواقع باید از اولِ اول وکیل گرفت وکالت داد بهش کلا وکیل بیوفته دنبالش گرونه ولی می ارزهدادگاه ...

همین دیگه اون موقع دستم خالی بود اون ادم نفهمم گفتم وکالت دارم. اومد نوشت طلاق از طرف زوجه خیلی قلطی شده موندم چکنم

همین دیگه اون موقع دستم خالی بود اون ادم نفهمم گفتم وکالت دارم. اومد نوشت طلاق از طرف زوجه خیلی قلطی ...

وااا😅 خاک تو سرش تو تا الان باید همه چی تموم میشد میرفت

مشاوره هم رفتین؟ چقد دادی برای هر نفر؟

انگار خود وکیلا هم سردرنمیارن من دیگه جای خود دارم

وکیل خوب و بد داریم

حق طلاق به ازای بخشش مهریه بود؟

وااا😅 خاک تو سرش تو تا الان باید همه چی تموم میشد میرفتمشاوره هم رفتین؟ چقد دادی برای هر نفر؟

نه نگفت برین مشاوره فقط بعد نوشتن امروز همین تعیین داور اومد

وکیله میگه احتمالا فقط فرمالیته هستو تمامه