2777
2789
عنوان

این کلیسایی که نزدیک میدون ولیعصر هستشو دیدین آیا

| مشاهده متن کامل بحث + 239 بازدید | 23 پست
از روزش و اینا خبر ندارین؟نمی‌دونم از کی بپرسم 🥲کاش یه مسیحی پیدا بشه جواب بده

غیر از یکشنبه ها هر زمان میخواین برین

برای اطمینان به شماره اش تماس بگیرین بپرسین که باز هست یا نه 

خدایا:عقیده مرا از دست عقده ام مصون بدار...... علی شریعتی 
من کلیسای سرکیس مقدس رفتم تو کریمخان بله میذارن من فرد چادری هم دیدم که رفته مشکلی ندارن اصلافقط قوا ...

قوانینش چیه؟

اینی که گفتین، نزدیک مترو هست؟

کلمه عشق، از عشقه(نام دیگر داردوست) میاد. عشقه یه واژه عربیه . همون گیاهیه که در زبان فارسی ، ما بهش میگیم پیچک! همون گیاهی که وقتی به چیزی میرسه، دور اون میپیچه. بیشتر دور گیاه های دیگه میپیچه..اونقدر سخت که اون رو محدود و محصور و کاملا در اختیار خودش قرار بده.. و عشق یه همچین چیزیه ... :)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دیگه کجاها کلیسا هست که نزدیک مترو باشه؟و اینکه چه روزایی اجازه ورود عموم رو میدن؟

روی گوگل مپ سرچ کنی میبینی همشو

اطلاعاتشم میتونی همونجا بخونی و سرچ کنی

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
از روزش و اینا خبر ندارین؟نمی‌دونم از کی بپرسم 🥲کاش یه مسیحی پیدا بشه جواب بده

نه 

میگم که من تا حالا کلیسا از نزدیک ندیدم🤣

از این اجتماع گندیده و ادماش بیزارم)) به امید ندیدن فامیل😉🍻

همونی که شیشه هاش بنفش و ابیه؟آره اجازه میدن بری کلیسا

من یه ۴۰۰ متر فاصله داشتم ازش

از دور دیدم

نمی‌دونم چه رنگی بود شیشه هاش

ولی یه ساختمون نخودی رنگ بود که دسته ی بلند داشت

کلمه عشق، از عشقه(نام دیگر داردوست) میاد. عشقه یه واژه عربیه . همون گیاهیه که در زبان فارسی ، ما بهش میگیم پیچک! همون گیاهی که وقتی به چیزی میرسه، دور اون میپیچه. بیشتر دور گیاه های دیگه میپیچه..اونقدر سخت که اون رو محدود و محصور و کاملا در اختیار خودش قرار بده.. و عشق یه همچین چیزیه ... :)
غیر از یکشنبه ها هر زمان میخواین برینبرای اطمینان به شماره اش تماس بگیرین بپرسین که باز هست یا نه

ممنونم💝

قوانینشون چی هست؟

قوانینش چیه؟اینی که گفتین، نزدیک مترو هست؟

اون موقع مترو هفت تیر نزدیکش بود

الان متروی مریم مقدس رو نزدیکش احداث کردن فکر کنم

ورود با کلاه ممنوعه 

خوردن و آشامیدن ممنوعه

موقع نشستن پا روی پا انداختن ممنوعه(من این رو بر حسب عادت انجام دادم و خادم کلیسا چند بار بهم تذکر داد )

و نکات دیگه که سر درش مینویسن معمولا 

خدایا:عقیده مرا از دست عقده ام مصون بدار...... علی شریعتی 
اون موقع مترو هفت تیر نزدیکش بودالان متروی مریم مقدس رو نزدیکش احداث کردن فکر کنمورود با کلاه ممنوعه ...

چه جالب

نه مریم مقدس هنوز افتتاح نشده

همون هفت تیر میشه پس

خیلی ممنونم💝