2777
2789
عنوان

تو دانشگاه همون همه کاشت ناخن ایفون لباس گرون

| مشاهده متن کامل بحث + 931 بازدید | 42 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا ناراحت کننده هست ولی مگه مجبوری میری غیر انتفاعی یه جای ساده تر برو ولی شنیدی میگن سادگی وبراز ...

ببخشید ولی میگن دارندگی و برازندگی*

یه جای ساده تر هم میشه دولتی ، که انتخابی نیست بلکه بستگی به رتبه‌ت داره😅

اگر عقاید مردسالارانه و زن ستیزی و غیره دارید در اولین فرصت یه آتیش روشن کنید و خودتون رو بندازید توش.

دانشگاه منم همینجوری بود تقریبا یکسال و نیم هست درسم تموم شدهمن دانشگاه دولتی بودم شنیده بودم دانشگا ...

همونا خون پدر و‌مادرشونو تو شیشه میکنن فقط برای یه لباس جدید خریدن یا گوشی خریدن، اینقد زور میزنن‌که‌خودشونم دیگه آنچنان  لذتی ازش نمیبرن فقط پیش بقیه پز میدن

قد ۱۵۹. شروع رژیم ۱/۱۱                                                    وزن 

چقدر واقعا مسخره شده همه چیز.

یه سبک زندگی تکراری رو همه کپی کردن برای خودشون 🤣😐

قهوه خوردن و کافه رفتن و 

آیفون داشتن.

روتین پوستی داشتن 

نمیدونم لباس تکراری نپوشیدن 

کلا یه سری ادا اصول ها که یه چند سالی هست مد شده . چقدر زندگی ها و قیافه و ..... تکراری شده آخه دیگه کلافه کننده هست شدیداً 

چقدر واقعا مسخره شده همه چیز.یه سبک زندگی تکراری رو همه کپی کردن برای خودشون 🤣😐قهوه خوردن و کافه ر ...

هرکیم نداشته باشه انگار عیب و نقص داره

دیروز ب دختره میگم من کل روتین پوستی ندارم فقط ژل شست و شو و ابرسان همین

ی جور نگام میکرد انگار خیییییییلی عجیبم

اون موقع انقدر اختلاف طبقاتی شدید نبود

اون وقتا هم اختلاف بود ولی ما میرفتیم دانشگاه درس بخونیم. بچه‌های کسانی که اسم ببرم همه میشناسید و شدیدا پولدارن همکلاسی ما بودن ولی ظاهرشون با اونی که تو رستوران کار میکرد خرجش دربیاد فرقی نداشت. مد نبود دقت کنیم گوشی و لپتاپ کی چیه. اگرم کسی هر روز یه لباس میپوشید بیشتر سوژه خنده میشن.

تقصیر استارتر و بقیه هم نیست کلا جو داغونی شده

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
چقدر واقعا مسخره شده همه چیز.یه سبک زندگی تکراری رو همه کپی کردن برای خودشون 🤣😐قهوه خوردن و کافه ر ...

تو دنیایی که همه سعی میکنن مثل هم باشن، تو خاص باش. منم اینارو ندارم. فقط به پوستم میرسم. نه اهل کافه ام نه ژل لب، نه کاشت ناخن. نه آیفون. نه برام مهمه یه لباسو ده بار بپوشم یا بیست بار. همین که مناسب باشه و به تن بشینه، کافیه. تکرارش برام مهم نیست

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
هرکیم نداشته باشه انگار عیب و نقص دارهدیروز ب دختره میگم من کل روتین پوستی ندارم فقط ژل شست و شو و ا ...

بخدا همش ادا اصوله 🤣🤣 خیلی هاشون زرت و پرت میکنن 😐🤣 ببخشید البته 

تو دنیایی که همه سعی میکنن مثل هم باشن، تو خاص باش. منم اینارو ندارم. فقط به پوستم میرسم. نه اهل کاف ...

آخه واقعا هر کس باید با توجه به روحیاتش و خواسته های خودش   وضعیت مالی خودش و الویت های و معیار های خودش زندگی کنه .

روزی نیست که. 

مثلا میگماااا همه رفتن لمینت و کامپوزیت کردن. همه ناخن 

همه مژه چخبره آخه.