2777
2789
عنوان

میخام به پدرم بگم با یه نفر تورابطه ام😰

| مشاهده متن کامل بحث + 556 بازدید | 44 پست

عزیزم خیلیا مثل شما بوده شرایطشون  و راحت به ازدواج ختم شده، خودمم همینجور بودم

به نظرم از طریق مادرش اقدام کنین بیان خاستگاری

بگردین تو اقوام و اشنا ببینین کسی نیس  که پارتنرت بشناسش و نزدیکی داشته باشه به خانوادتون اونم  نبود 

اگه پدرتون پرسید بگه جایی دخترو دیدیم و پرس و جو کردیم و اینا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عاقبت کار خواهرتون چی شد

تهدید به شکستن قلم پاش +سرزنش شدن واسه پنهان کاری 

+ الانکه فهمیدن این راهش نیست تازه میخاد بیاد التماس اگه که قبول کنن که بعید میدونم کوتاه بیان 

به نظر من مامانش زنگ بزنه به مامانت 

بگه پسرم چند باری دخترتون رو دیده 

ازشون خوششون اومده دخترتون هم شماره شما رو داده

یا به مامانش به مامانت زنگ بزنه بگه یکی شمارتون رو داده میخوایم واسه عمر خیر مزاحم بشیم

وابسته شدم خیلی

عزیزم اولین کاری که باید بکنی اینه که بشینی خوب فکر کنید ببینی این شخص برای ازدواج باهات مناسبه همه چیزش 

یا ن 

اگر مناسب بود با مادرت مطرح کن و ازش بخواه که به پدرت چیزی نگه البته اگر مادر همراه و حمایتگری داری 

بعد که با مادر مطرح کردی به پسره بگو به مادرش بشه که با مادرت مطرح کنه و حتما گوشزد بکن یوقت تو خواستگاری نگن دختر و پسر ۳ ساله با همن که بابات هزار تا فکر برای میاد و غیرت و این داستانا و سختگیری ها تازه شروع میشه 

وسط عاقلانه رفتار کن 

مطمئنم زود زود بغلت میگیرم فرزندم🥹♥️🌱♥️

عزیزم اولین کاری که باید بکنی اینه که بشینی خوب فکر کنید ببینی این شخص برای ازدواج باهات مناسبه همه ...

چه جوری بفهمم فرد مناسبه؟

مادرم حمایتگر نیس

لطفا اقایون درخواست دوستی ندید اگه نظری دارید کامنت بزارید