2777
2789
عنوان

یه سوال اساسی

82 بازدید | 14 پست

اول بگم که پای آیندم در میونه پس خواهش میکنم اگه واقعا در این زمینه اطلاعاتی دارین بگین 

من از هفتم مدرسم فرزانگان یک بوده

امسال یازدهمم

فشار امتحانام واقعا زیاده ،معلما افتضاح تدریس میکنن ولی ازت انتظار عالی دارن و امتحاناشون فوق العاده سخته

هر روز امتحان و پرسش دارم

نمیتونم غیبت کنم حتی یه روز

الان واقعا نمیدونم باید چطور دیگه فشار مدرسه رو تحمل کنم

تصمیم گرفتم از همین ماه برم یه مدرسه دولتی معمولی 

با خیال راحت با مشاورم و کلاسای بیرون درس بخونم ،بدون فشار امتحان مدرسه و گیر دادن به غیبت

بنظرتون کار درستیه؟

بارونو دوس دارم🌱

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر خودت برای درس خواندن اشتیاق داشته باشی ، دولتی هم میتونی بخونی و قبول بشی و البته اینم در نظر بگیر که منم یازدهمم رشتمم انسانیه و دولتی هم هستم و هرروز هم امتحان دارم

اگر خودت برای درس خواندن اشتیاق داشته باشی ، دولتی هم میتونی بخونی و قبول بشی و البته اینم در نظر بگ ...

بله خودم انگیزه دارم

خب امتحان راحت اوکیه ولی اینا درحد کنکور انتظار دارن

بارونو دوس دارم🌱
از چه نظر ریسکی الان میگی خوبه یا بد؟

از این نظر که ممکنه سرد بشی مدارس عادی برای سمپادیا شوخیه هیچ رقابتی وجود نداره درضمن ممکنه همون مدرسه هم گیر بده به حضورتون مجبور بشید هم حاضر بشید هم در مدرسه معمولی باشید دوستای ما از قبل با اون مدرسه غیرانتفاعی صحبت کرده بودن گفته بود براتون حضور میزنم باهاشون همکاری کرد

از این نظر که ممکنه سرد بشی مدارس عادی برای سمپادیا شوخیه هیچ رقابتی وجود نداره درضمن ممکنه همون مدر ...

نه خودم انگیزم بالاس واسه درس خوندن جو رقابتی متوجهم

میخام هر مدرسه ای هم رفتم قبلش راجب غیبت بگم

بارونو دوس دارم🌱
نه خودم انگیزم بالاس واسه درس خوندن جو رقابتی متوجهممیخام هر مدرسه ای هم رفتم قبلش راجب غیبت بگم

اینم بگم انگیزه خیلی متغیره اینجا دوست دارید جا افتادید همه اهل درسن حاشیه ندارن اونجا صد و هشتاد درجه اینجاست اراده اهنین میطلبه گفتم که ۳ نفر که دانش اموز تاپ سمپاد بودن هیچی نشدن اگه اینجا میموندن حداقل یه پزشکی تعهدی تو مشتشون بود

اینم بگم انگیزه خیلی متغیره اینجا دوست دارید جا افتادید همه اهل درسن حاشیه ندارن اونجا صد و هشتاد در ...

اینجام آخه کم حاشیه نداره

من با همین سمپادیا کلاس اضافه میرم بیرون از مدرسه

تو جوشون میمونم یجورایی

بارونو دوس دارم🌱
اینجام آخه کم حاشیه ندارهمن با همین سمپادیا کلاس اضافه میرم بیرون از مدرسهتو جوشون میمونم یجورایی

اگر اینطوریه میتونی بهش فکر کنی دنبال مدرسه دولتی هم نباش فقط غیر انتفاعی همکاری میکنن

غیر انتفاعی اخه شهریش بالاسدولتی یعنی میگی قبول نمیکنن؟

دولتی همکاری نمیکنن معمولا ولی به غیرانتفاعی بگید سمپادیم و درسمم خوبه چون میخوان از قبولیتون استفاده کنن بنر بزنن همکاری میکنن یه سال باید شهریه رو بدید برای دوازدهم ناگزیره ولی می ارزه