2777
2789
عنوان

سلبریتی عاشقش شده

| مشاهده متن کامل بحث + 60347 بازدید | 466 پست
اره عزیزم رفسنجانیه

آها بعد ازدواج کرده؟ اخه دیدم حلقه دستش بود

غصه ی رفتن تو داده برباد باد مرا...باورم نیست چنین برده ای از یاد مرا...تا دلی هست بیا،رفتم از دست بیا...بغض تو راه نفس های مرا بست بیا...روحت شاد پدرم🖤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیدونم والا 🤔🤔.ولی خیلیییی تلاش کرده واسه جایگاهی ک الان داره واقعا لیاقتشه

توی موزیک ویدیو هاش هست اگر دقت کنی 

صداش رو خیلی دوست دارم 

غصه ی رفتن تو داده برباد باد مرا...باورم نیست چنین برده ای از یاد مرا...تا دلی هست بیا،رفتم از دست بیا...بغض تو راه نفس های مرا بست بیا...روحت شاد پدرم🖤
سلبریتی ها دنبال رابطه طولانی مدت و ازدواج نیستنهمنی پژمان ک خبرش دراومده با دختره رفته خونه بعد ی م ...

یعنی دختره دروغ گفته به زور دست و پاشو بسته

در حال ساختن نسخه بهتری از خودم هستم.

آره من زن محمدرضا گلزارم

به چه چیز تو آنقدر وابسته شدم؟ به چشمانت که مرا نمیبیند😔؟ یا به قلبت که مال نیست💔 هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد🥲 وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد 🙂

عهههه پس برم ببینم..اره واقعا صدا و اهنگاش خیلی قشنگ و معروفه این اقا فوائد ک همراشه باعثه معروفیتش ...

اره واقعا گروه خوبی بودن ولی انگار جدا شدن از هم حیف بود خیلی😥

اره واقعا گروه خوبی بودن ولی انگار جدا شدن از هم حیف بود خیلی😥

واییی دیدی همه تا معروف میشن جدا میشن از گروهشون؟؟😂چرااا اخه اینجوری معروف شدین همین جوری هم ادامه بدین خب

واییی دیدی همه تا معروف میشن جدا میشن از گروهشون؟؟😂چرااا اخه اینجوری معروف شدین همین جوری هم ادامه ...

اره 😂😂میگم که خب دردتون چیه بمونید باهم 😑😆

خیلی ادم نچسبیه این علی ضیا همش ادای ادم خوبا رو درمیاره ولی چون اَداس به دل ادم نمی شینه

من اوایل ازش خوشم میومد

ولی از نزدیک دیدمش با اون کاراش

بقرآن قسم یچی میگم یچی میشنوی

خییییییییلی هیییییییییزه

لالا لالا بخواب دنیا خسیسه واسه کمتر کسی خوب مینویسه یکی لبهاش همیشه غرق خندس یکی چشماش تو خوابم خیسه خیسه💔
من اوایل ازش خوشم میومدولی از نزدیک دیدمش با اون کاراشبقرآن قسم یچی میگم یچی میشنویخییییییییلی هیییی ...

حدس زده بودم کلا وایب خوبی ازش نمی گرفتم

یک روز تمام راه‌هایی رو که با قلبت رفتی با عقلت برمیگردی و این تلخ‌ترین قصه دنیاست...💔