دختر_دیوانه مدیر استارتر عضویت: 1402/03/08 تعداد پست: 3170 عنوان دلم میخواد گریه کنم سبک شم ولی نمیتونم 46 بازدید | 5 پست پریودم هورمونام ریخته بهم از صبح تا حالا یه حال کثافتیم اگه گریه کنم آروم میشم ولی گریم نمیاد اگه وسط یه بحث کاملا جدی وقتی کم اوردی به اسم کاربریم متوسل بشی بهت تبریک میگم تو یه احمق تمام عیاری دیروز | 22:51 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سلداد عضویت: 1403/12/30 تعداد پست: 2862 اگه اینستاگرام داشتی پستهایی واست میفرستادم که محال بود گریت نگیره، خیلی عجیب یا غمگین نیستن ولی ترکیب اون اهنو متنی که توش بکاررفته سریع گریه میندازه سُلِداد: ریشه لاتین/ اسپانیایی،برگرفته از solitude به معنای خلوت و تنهایی...؛
دختر_دیوانه مدیر استارتر عضویت: 1402/03/08 تعداد پست: 3170 اگه اینستاگرام داشتی پستهایی واست میفرستادم که محال بود گریت نگیره، خیلی عجیب یا غمگین نیستن ولی ترک ... ندارم اگه وسط یه بحث کاملا جدی وقتی کم اوردی به اسم کاربریم متوسل بشی بهت تبریک میگم تو یه احمق تمام عیاری
اولیس_موفرفری عضویت: 1401/11/06 تعداد پست: 6456 منکه الان گریه هامو تموم کردم دختری باموهای فرفری💜👩🏻🦱