2777
2789
عنوان

شوهرتون چجوریه

119 بازدید | 12 پست

وقتی  یه اتفاقی پیش میاد که شوهرتون خیلی ناراحته مثلا یکی از دوستاش یا اعضای خانوادشو از دست بده یا ورشکست بشه یا چکش برگشت بخوره یا به هر دلیلی یه ناراحتیه بزرگ براش پیش بیاد باز حمایت گر شما هست یا نه؟  چجوری باهاتون برخورد میکنه؟ 

همسر من اصلا اهل بروز دادن هیچی نیست منم بهش سخت نمیگیرم حتی علاقشو بروز نمیده 

هرکسی یه جوره دیگه 

همین که ده صبح تا ده شب میره سرکار وقتیم میاد با بچه ها بازی میکنه و بابای پر انرژی هست شکر خدا 

باید قانع و شکرگزار بود که خدا بیشترش کنه🫶❤️🙏

گروه زوج درمانی لبخند برای خانومای مذهبی که اهل ساختن زندگی هستن برو حتما نتیجه میگیری 🫶😍 https://eitaa.com/joinchat/338952601C0a5ec5f6c3

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه ببین یه ناراحتی براش پیش بیاد حواسش بهت هست؟ تو نياز به دکتر داری مثلا اون یکی از بهترین رفیقش فو ...

همسرم من وقتی دوستش فوت کرد تا چند وقت افسرده و غمگین بود یا یکی دیگه از بستگانش که فوت کرد

کلا در برابر مرگ خیلی ضعیف عمل میکنه حس میکنم اگه من یه روزی بمیرم قطعا خودشو رو قبرم خفه کرده

من خود بلای خویشم، از خود کجا گریزم...

همسرم من وقتی دوستش فوت کرد تا چند وقت افسرده و غمگین بود یا یکی دیگه از بستگانش که فوت کردکلا در بر ...

خدانکنه دور از جون. همسر من وقتی یه مشکلی براش پیش میاد کلا بهم بی توجه میشه حتی اگه در حال مرگ باشم

خدانکنه دور از جون. همسر من وقتی یه مشکلی براش پیش میاد کلا بهم بی توجه میشه حتی اگه در حال مرگ باشم

هرکسی یه اخلاقی داره بعضیا در برابر مشکلات ضعیفن

من خود بلای خویشم، از خود کجا گریزم...

میخوام بدونم من توقعم بیجاست که تو این شرایط دوست دارم تنها رهام نکنه یا نه

یه سری رفتارا ریشه از خانواده اس 

من خودم رو میگم اگر کسی جلوم گریه کنه نمیدونم باید چیکار کنم حتی شده خندم گرفته در این حد من توی دلداری دادن افتضاح هستم این رفتارو خوب میدونم از والدینم و نوع تربیتم نشات گرفته میدونم نمیتونم به سادگی اصلاحش کنم فقط تنها تلاشم این بوده که بتونم اصلا خنده ای نداشته باشم و جدی باشم حتی اگه نتونم کلامی کمکی کنم به احترامش سکوت کنم

و راجب شوهرت مشکل اصلی نمیدونم چی هست اما به والدینش توجه کن ریز به ریز رفتاراشون توی شرایط های مختلف متوجه میشی شوهرت چقدر شباهت داره به رفتاراشون چون الگوهای تربیتی زندگی هرکسی والدینشه 

اگر این رفتارو در اونها دیدی باید باهاش کنار بیای چون کسی روکه کل زندگیش با همچین فرمولی رشد کرده رو نمیشه یه روزه تغییر داد یابهتر بگم اصلا تغییر داد 

یه سری رفتارا ریشه از خانواده اس من خودم رو میگم اگر کسی جلوم گریه کنه نمیدونم باید چیکار کنم حتی شد ...

شوهرم وقتی یه مشکلی براش پیش میاد کلا انگار من محو میشم از نظرش. بهم توجه نمیکنه. امروز عروسی یکی از مهمترین آدم زندگیم بود حالمم بشدت بد بود بخاطر جراحی که داشتم. شوهرم دوستش امروز فوت شد. نه درد کشیدن منو دید نه دکتر برد نه عروسی رفتیم. حس بدبختی دارم

شوهرم وقتی یه مشکلی براش پیش میاد کلا انگار من محو میشم از نظرش. بهم توجه نمیکنه. امروز عروسی یکی از ...

امروز روز سختی برای تو و شوهرت بوده نمیشه کسی رو مقصر دونست چون این برنامه هایی نبوده که تو وشوهرت میتونستید تغییر بدین  و همینطور هردوتای شما نیاز به درک و همدردی داشتید ولی شاید هرکدوم منتظر اون یکی بوده گاهی فداکاری فقط توی جون دادن یا چیزهای سریالا نیست گاهی کوتاه اومدن یا پاپیش گذاشتن توی رابطه خودش یه فداکاریه برای رابطتون میدونم فشارهای زیادی رو پشت سرگذاشتی یا هنوزم داری متحمل میشی اما وقتی این روزها بگذرن ذهنت بازتر میشه و بهتر میتونی فکر کنی راجب اینکه چه رفتار یا کارهایی میتونستی انجام  بدی و ندادی همیشه کمک کردن به رابطه حال خودت روهم خوب میکنه اینکه شوهرت رو توی شرایط سختش دلداری و حس ارامش  بدی  مطمعن باش خودتم احساس ارامش میکنی 

اگه تو شرایط شوهرت بودی چه حسی داشتی؟! میخوام واقعبینانه به اینکه خودتو جای شوهرت بزاری فکر کنی نه چیزی که انتظار داشتی اینکه شوهرت به دوستش به چشم برادرش نگاه میکرده و فوت کرده و حتی الان چه حسی داره فکر کن