2777
2789
من به شخصه اصلا اعتقادی به اندازه گرفتن ضریب هوشی با تست هوش ندارم الان توی همین سایت بیای بپرسی ، ه ...

خب این دروغ نمیگه اسکرین فرستاد برام گفت بگو چجوریه فلان تو سایتشم نوشته بود هوشِ بالا نمیدونم دیگه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

متوسط رو به بالا هس بالای ۱۳۰ هوش بالا محسوب میشه

کجا این تستارومیگیرن 

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

خب این دروغ نمیگه اسکرین فرستاد برام گفت بگو چجوریه فلان تو سایتشم نوشته بود هوشِ بالا نمیدونم دیگه

منم نگفتم که دروغ میگه 

میگم کلا روال این ضریب آیکیو با این سوالات کلا از بیخ اشتباهه 

اصلا معیار سنجش درستی نیست 

من به شخصه اصلا اعتقادی به اندازه گرفتن ضریب هوشی با تست هوش ندارم الان توی همین سایت بیای بپرسی ، ه ...

من واقعا شدم ۱۳۱😂 ولی بنظرم عملکرد و تلاش ادما مهمه هوش اونقدر چیز مهمی نیس

اگر تو تاپیکی منو دیدی تذکر بده بهم برم سر درسم 

انستیتو مغز میدی همه چیزتو نشون میدهمن مثلا نشخوار فکری داشتم و ...عدم تمرکز داشتم حتی بهت میگه تو چ ...

کجاانجام میش؟

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

کجا هستتو چ سنی

همه سن عزیزم 

من تو تبریزم نمیدونم شهر شما کجا باشه 

بعضیا که اختلال خواب و ... هم دارن میتونن برن 

من برا نشخوار فکریم ۲۰ جلسه باید برم دستگاه نوروتراپی مغزی

میرم میشینم اونجا دستگاه میزاره رو سرم میگم میخندم میام خونه و اثر دیدم