2777
2789

خوبه واللوووو ..من ۲ماه شده دارم میرم سرکار .فقططط ۱۵😓😓😓😓اونم که قربونش بشم دندونم شکست باید بدم برا پرکردن و روکش 😮‍💨😮‍💨باز خداروشکر که صدمه به جونم نشد 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوبه واللوووو ..من ۲ماه شده دارم میرم سرکار .فقططط ۱۵😓😓😓😓اونم که قربونش بشم دندونم شکست باید بدم ...

دندونها خیلی دیوثن کافیه بفهمن پولی پسنداز کردی یا صفر مطلق شدی اون وقت خودشون رو‌جر میدن از درد .

دندونها خیلی دیوثن کافیه بفهمن پولی پسنداز کردی یا صفر مطلق شدی اون وقت خودشون رو‌جر میدن از درد .

آری😤😤😤😭😭😭

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!

خوبه واللوووو ..من ۲ماه شده دارم میرم سرکار .فقططط ۱۵😓😓😓😓اونم که قربونش بشم دندونم شکست باید بدم ...

۱۵ تومن پس انداز کردی یا ماهی ۱۵ تومن میگیری آره منم اگه پول جمع کنم دندون هام درد می‌کنه مجبورم ببرم خرج دندونم کنم دیگه ... هزینه هاش هم که نگم براتتتتت😱

۱۵ تومن پس انداز کردی یا ماهی ۱۵ تومن میگیری آره منم اگه پول جمع کنم دندون هام درد می‌کنه مجبورم ببر ...

۱۵ماهی میگیرم .اینجام دیرکرد حقوق دارن 💔💔💔💔😤😤😮‍💨

خوبه تونستی پس انداز کنیوالا این تعجب اوره با این اقتصااددرامدتون بالاست عسلم

نه زیاد هم نیست معمولی شوهرم روز مزد کار گری می‌کنه دیگه 

ولی من خودم هر چی خرجی گرفتم این چند ماه رو خخرج نکردم 😅 به بار تو این یه ماه رفتم آرایشگاه بقیه شو خودم تو خونه اصلاح میکنم لباس و اینا هم نگرفتم ...با پول یارانه و اینا جمع کردم  عوضش شوهرم دیگه هیچ پس‌اندازی نداره

نه زیاد هم نیست معمولی شوهرم روز مزد کار گری می‌کنه دیگه ولی من خودم هر چی خرجی گرفتم این چند ماه رو ...

انشالله هزار آفرین خوبه 

توروخدا منم راهنمایی کن 

منم شوهرم کارگره ولی اصلا نمیتونم پس انداز کنم 

چند بچه داری و مدرسه ای هستند یا نه 

درآمد ماهانتون تقریبا چقدره

انشالله هزار آفرین خوبه توروخدا منم راهنمایی کن منم شوهرم کارگره ولی اصلا نمیتونم پس انداز کنم چند ب ...

نه عزیزم بچه نداریم با این اقتصاد و وضع گرونی میترسم بیارم 

سه ساله عروسی کردیم 

مستاجر بودیم 

تازه چند ماه اومدیم خونه پدر شوهرم زندگی میکنیم .. از پس اجاره ها بر نیومدیم 

والا پس انداز با این درامدها و خرج خیلی سخته منم خیلی به خودم سخت گرفتم تا پول جمع شه از همه چی زدم .. از همه خرج هام زدم آرایشگاه لباس مهمونی تو خونه همه چی رو هم با قناعت مصرف میکردم ..  تازه خونه ما هم اصلا مهمون نمیاد خیلی کم. پیش میاد شام و نهار مهمون داشته باشم چند ساله عروسی کردیم دو بار اینا مهمون داشتم . همه مراسم هارو هم لباس نمی‌خرم چون مجلسی ها واقعا گرون پنج میلیون به بالا معمولی هاش سه  چهار میلیون ... 

سعی کردم تکراری بپوشم یا اینکه از دوستای صمیم یا خارم گرفتم چون مجلسی یه بار پوشیده میشه دیگه  درامدش اگه کل ماه کار کنه تعطیلی نداشته باشه سی تومن. اینا