2777
2789
دختر عموم همسن تو بود رفت سرکارخیاطی میرفت تابستونا با پولش طلا میخرید ک ارزش پولش کم نشه بعد ی تایم ...

من تو روستا زندگی میکنم اصلا کاری نیست

کآش ، کآش ها نَبودَند..:)🥀https://daigo.ir/secret/21881003623

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ما ۵ ساله داریم خونه میسازیم تو مرحله نازک کاریش کارا قفل شد بس که گرونی شد و پول شکممونم درنمیاد واقعا خرابه شرایط برنج به درد نخور ۵ کیلویی گرفتم ۲ تومن ...گوشت که هیچ ...تخم مرغ یه شونه ۲۵۰..تا کجا!

من تو روستا زندگی میکنم اصلا کاری نیست

چی بگم انشالله درست میشه

باور کنید هیچوقت در شناختِ کاملِ هیچ‌کس موفق نخواهید بود؛آدم‌ها، همیشه در بهترین زمانِ ممکنِ زندگیتون، با رفتاری غیرِمنتظرهتمام امیدهاتون رو بر باد میدنو رها میشوید.   من فقط صفرو صدم حد وسطم مرد.                      یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️   

خوشگلم به خودکشی فکر نکندرس بخون حتی شده بعد دیپلم کار کن پاره وقتکنارشم دانشکاه بروخودت نجات بدهخود ...

خیلی ممنونم از راهنمایی تون گلم ولی این حرفا فقط گفتنش راحته ولی خیلی خیلی سخته بازم سعی مو میکنم 

کآش ، کآش ها نَبودَند..:)🥀https://daigo.ir/secret/21881003623

ما ۵ ساله داریم خونه میسازیم تو مرحله نازک کاریش کارا قفل شد بس که گرونی شد و پول شکممونم درنمیاد وا ...

چقدر هزینه کردید تو چه مرحله ای هستین؟ ان شاالله درست میشه

جان جانانم💗💕

ما ۵ ساله داریم خونه میسازیم تو مرحله نازک کاریش کارا قفل شد بس که گرونی شد و پول شکممونم درنمیاد وا ...

خونه را بدید رهن البته اگه قیمت بالا میدن بابتش و دوماه زمان بگیرید و تحویلش بدید تا سال بعدهم خدا بزرگه ...

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....

ما زندگی نمیکنیم اجر میخوریم صورتمونو با سیلی سرخ نگه میداریم 

.فمینیست منطقی. زندگی با کتابامو به یک یکتون ترجیح میدم :¶ARMY GIRL7⟬⟭💜 باشه:) من همونم که همه کاره ام ولی هیچکاره ام :| کسی که خوابه رو میشه بیدار کرد ولی کسی که خودشو زده به خواب نه. به یه مرد نیازی ندارم اما از حمایتش بدم نمیاد/درد من حصار برکه نیست؛ زیستن با ماهیانیست که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده»صمد بهرنگی!. آرزوی محالم«تا وقتی همه کتابای نوشته شده رو نخوندم از این دنیا نرم» 💔باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم باز دلم باز دلم، دل بشود💔

چون دوتامون کار میکنیم میگذره 

اگر همسرم فقط بود،مسلما خیلی سخت میشد

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است...