2777
2789
دقیقا این چیزا باعث میشه ادم از داشته هاش لذت نبره وقتی عزیزهای آدم دارند با فقرو نداری دست و پنجه ن ...

خدا از باعث و بانیش نگذره ....کاری کردن ی لقمه نون ک میخوری فکر بقیه ای ، بخدا ازترس بوی کباب نمیشه تو خونه پخت چرا چون الان اکثرا ندارن و بچها دلشون میخواد ،حامله ها ضعف میکنن اونوقت میگن همه چی میگذره ، اخه این چه گذشتنیه ، برای من ی جور با عذاب وجدان و اونا ی جور بدبختی دیگه ..

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از استیکر خنده و حقوق قانون کار مشخص نیست؟😕همیشه شوهرم میگه بلد نیستی شوخی کنی،گویا درست میگه😂

راست میگه والا من خودم کارمندم با وام خیلی جلو افتادیم اما چ فایده الان تماموحقوقمون خرج خورد خوراک میشه حتی لباس درست هم نمیتونیم بگیریم

جان جانانم💗💕

من خودمم ۲۲سالمه و دو تا عمل طی دو سال اخیر داشتمتو تاپیک هامم هستش ولی مجردم و بابام با پس انداز بی ...

من خودم فعلا انجام ندادم

ولی بیرون هرکیو میبینم عمله

باور کنید هیچوقت در شناختِ کاملِ هیچ‌کس موفق نخواهید بود؛آدم‌ها، همیشه در بهترین زمانِ ممکنِ زندگیتون، با رفتاری غیرِمنتظرهتمام امیدهاتون رو بر باد میدنو رها میشوید.   من فقط صفرو صدم حد وسطم مرد.                      یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️   

بخور و نمیر

بخور و بمیر درواقع 

این وسط یه عده پلشت باز میان به مردم چرند میگن

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

پانزده سالمه و دوساله لباس نخریدم همه مسخرم میکنن تو حسرت همه چی موندم زندگی دیگه برام معنایی ندارد ...

دختر عموم همسن تو بود رفت سرکار

خیاطی میرفت تابستونا با پولش طلا میخرید ک ارزش پولش کم نشه بعد ی تایمی میفروخت

باور کنید هیچوقت در شناختِ کاملِ هیچ‌کس موفق نخواهید بود؛آدم‌ها، همیشه در بهترین زمانِ ممکنِ زندگیتون، با رفتاری غیرِمنتظرهتمام امیدهاتون رو بر باد میدنو رها میشوید.   من فقط صفرو صدم حد وسطم مرد.                      یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️   

پانزده سالمه و دوساله لباس نخریدم همه مسخرم میکنن تو حسرت همه چی موندم زندگی دیگه برام معنایی ندارد ...

خوشگلم به خودکشی فکر نکن

درس بخون حتی شده بعد دیپلم کار کن پاره وقت

کنارشم دانشکاه برو

خودت نجات بده

خودشکی نکن

من خودم فعلا انجام ندادمولی بیرون هرکیو میبینم عمله

نه والا در این حدم نیست 

بعد مردم میبینن با این قیمت ماشین های میلیاردی و خونه های ۲۰ میلیاردی هرچه قدر پول جمع کنن نمیتونن اینارو بخرن 

میگن حداقل با ۱۰۰ تومن پس انداز بریم کار زیبایی کنیم دلمون خوش باشه

مثل کافه ها و کنسرت ها ک همه شلوغه 

در عوض خرید و فروش خونه و ماشین کمتر از قبل شده 

خدایا شکرت❤️

من که فقط خرج خورد و خوراک میشه نه پس اندازی نه تفریحی نه خونه ای و نه ماشین درست حسابی 

خواننده خاموش از سال ۱۳۹۰ ***   گل سرخ عزیز من به هر گلخانه ای باشی بدان رویای یک گلدان همیشه با تو خواهد بود.به دستت میسپارم چشمهای اشکبارم را.گل زیبای من ،باران همیشه با تو خواهد بود ❤
خدا از باعث و بانیش نگذره ....کاری کردن ی لقمه نون ک میخوری فکر بقیه ای ، بخدا ازترس بوی کباب نمیشه ...

درسته گلم میگذره اما چه گذشتنی عمرمون رفت 💔

در اندک من تویی فراوان یا رب.!🤍🕊️