2777
2789
ماهیه گرون خریدی من پریروز مهمون داشتم دوتا شیر نیزه خریدم یه کیلو شد ۳۲۰تومن.ماهیشم خوشمزس

من تیلا پیلا گرفتم درست دوتا تیکه اندازه کف دست شد ششصد

گاهی تابدتر نشه بهتر نمیشه🙃

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شکرخدا بد نیست ولی روحیم داغونه ، اینکه میبینم پدرومادرم تو فقرو فلاکت دست و پا میزنن، اینکه خواهر و ...

چ دل بزرگی دارین شما 

اگه همسرتون اجازه میدن و راضی هستن ب پدر مادر کمک کن عزیزم

و اگر از شما در مورد شانس پرسیدند بگویید از بین چهار هزار دین در دنیا من؛ مسلمان وشیعه و عاشق( علی (ع)) ب دنیا آمده ام 💞💞غدیری ام❤️

من تیلا پیلا گرفتم درست دوتا تیکه اندازه کف دست شد ششصد

فکر کنم گرونتره خیلی ساله نخریدیم ولی انصافا خوشمزس.یه موقع میگفتن نخورید و خوب نیست و از این حرفا.

پیامبر فرمودند: اولاد خود را زیاد کنید ،من فردای قیامت به کثرت شما بر سایر امت ها افتخار میکنم.

وای منم امروز یه پسری دیدم با داداش کوچیکش بود داداش کوچیکه لاغر لاغر لباساش زیاد خوب نبود ازش فقر میبارید خیلییی حالم بد شد دلم کلی سوخت از توی قیافه دوتاشون مظلومیت موج میزد

شکرخدا بد نیست ولی روحیم داغونه ، اینکه میبینم پدرومادرم تو فقرو فلاکت دست و پا میزنن، اینکه خواهر و ...

دقیقا این چیزا باعث میشه ادم از داشته هاش لذت نبره وقتی عزیزهای آدم دارند با فقرو نداری دست و پنجه نرم میکننند خیلی ادم باید دلش سنگ باشه این چیزا اذیتش نکنه

البته من خودم تو فقرم حسرت خیلی چیزا حتی کوچیکش هم تو دلم مونده ولی بازم از خدا نا امید نیستم 

در اندک من تویی فراوان یا رب.!🤍🕊️
چ دل بزرگی دارین شما اگه همسرتون اجازه میدن و راضی هستن ب پدر مادر کمک کن عزیزم

عزیزم من درحد توانم کمک میکنم ولی تا کی وچقدر کمک اخه .....چاه باید خودش اب بده ، هرچقدر من سطل سطل اب داخلش بریزم بازم پر نمیشه😔 

ب این کمک کنم ، ب اون کنم ، غصه اینو بخورم، اونو بخورم چیکار میتونم بکنم ....ب شوهرمم وقتی میگم تو موظفی حداقل خمس مالت را بدی از کوره در میره ..

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
جدی میگی.؟ دو کیلو طلا دروغه

از استیکر خنده و حقوق قانون کار مشخص نیست؟😕

همیشه شوهرم میگه بلد نیستی شوخی کنی،گویا درست میگه😂

فقط 28 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مادر و پدرای خیلی سختگیر ، بهترین دروغگو ها رو تحویل جامعه میدن

منم درگیر بی پولیم حقوق مامانمم که دولت میدزده

با آرامش وارد شوید! اگه آدم عنق و بی‌ظرفیتی هستید، روی من ریپلای نکنید. صبر و حوصله‌م رو دادم اجاره، اونم بدون پول پیش. اگه دنبال تخلیه انرژی منفی هستید، یه سایت بوکس باز کنید، اینجا رینگ اعصاب نیست. ممنون که درک می‌کنید            

والا فقط منم انگار عمل نکردم

من خودمم ۲۲سالمه و دو تا عمل طی دو سال اخیر داشتم

تو تاپیک هامم هستش 

ولی مجردم و بابام با پس انداز بیست سال پیشش هزینش رو داد 

اکثریت کسانی ک تو مطب ها دیدم هم مجرد بودن و خانواده از رو ارث و پس انداز چند سالشون پول عمل رو میدادن 

متاهل ها هم اکثرا شوهرشون میده یا اگه بتونن وام بگیرن خورد خورد با حقوق سرکارشون میدن . منتها اگه حقوق شوهره ب خرج خونه برسه 

ولی خیلی دوستام هستن ک وضع خانوادشون خوب نیست و هیچ کار زیبایی نمیتونن انجام بدن ک هیچ فقط شب و روز رو میگذرونن

خدایا شکرت❤️