2777
2789
پس این همه خانمی که تو خیابون می بینیم همه جور عمل زیبایی و تزریقی دارن از کجا میارن ؟

من میخام یه کرم ۲ تمنی بخرم اما نمیشه خودمم شاغلم چند ماهه همینم

جان جانانم💗💕

پس این همه خانمی که تو خیابون می بینیم همه جور عمل زیبایی و تزریقی دارن از کجا میارن ؟

عزیزم اونا ژل مرغوب تزریق نکردن

من نیم سی سی لب و چونه زدم شد 14 میلیون

اونایی که شما میبینی سی سی 500تومن میزنن همش سر هم میشه 1 تومن.. 2 تومن.. 😂😐چن سال دیگه هم پوستشون اویزون میشه

مردم نون ندارن بخورن هزینه نمیکنن برا ژل

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شکرخدا بد نیست ولی روحیم داغونه ، اینکه میبینم پدرومادرم تو فقرو فلاکت دست و پا میزنن، اینکه خواهر و ...

عزیزم💔

منم همینطور

مواظب افکار،گفتار و رفتار خود باشیم که میشود عادت،شخصیت و سرنوشت مان

اوج گرونی رو امروز فهمیدم دوتا تیکه ماهی اندازه کف دست برداشتم برا یه وعده ناهار تو دلم گفتم تهش بش ...

منم چند روز پیش چهار پنج تا دونه بیسکوییت و تنقلات خریدم شد ۶۵۰ اصلا هنگ کردماااا چندین بار حساب کردم و ازخودم بابت خریدش شرمنده شدم

خوشی ها و عادی ترین های کل دنیا شده حسرت مردم بدبختی اینه همینا که شعار ساده زیستی و مقاومت میدن پشت پردشون ی چی دیگه هس

شکرخدا بد نیست ولی روحیم داغونه ، اینکه میبینم پدرومادرم تو فقرو فلاکت دست و پا میزنن، اینکه خواهر و ...

خدایا غصه خودمون جدا بچه هامون جدا اطرافیان جدا! شغل همسرت چیه

جان جانانم💗💕

[QUOTE=399210888]اونا همون ۴ درصد جامعه هستن  ۹۶ درصد صبح تا شب دارن کار میکنن و وقت پاساژ گردی و خیابون گردی ن ...[/QUO

والا تو منطقه متوسط تهران زندگی می کنم ۴ درصدیا اطراف ما نیستن برام سواله این پولا رو از کجا درمیارن تازه خودشون خونه دارن از پول شوهر خرج می کنن

اوج گرونی رو امروز فهمیدم دوتا تیکه ماهی اندازه کف دست برداشتم برا یه وعده ناهار تو دلم گفتم تهش بش ...

ماهیه گرون خریدی من پریروز مهمون داشتم دوتا شیر نیزه خریدم یه کیلو شد ۳۲۰تومن.ماهیشم خوشمزس

پیامبر فرمودند: اولاد خود را زیاد کنید ،من فردای قیامت به کثرت شما بر سایر امت ها افتخار میکنم.

اونا همون ۴ درصد جامعه هستن ۹۶ درصد صبح تا شب دارن کار میکنن و وقت پاساژ گردی و خیابون گردی ندارن

والا فقط منم انگار عمل نکردم

باور کنید هیچوقت در شناختِ کاملِ هیچ‌کس موفق نخواهید بود؛آدم‌ها، همیشه در بهترین زمانِ ممکنِ زندگیتون، با رفتاری غیرِمنتظرهتمام امیدهاتون رو بر باد میدنو رها میشوید.   من فقط صفرو صدم حد وسطم مرد.                      یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️   

دوتا خونه دارم،دوتا ماشین، دو کیلو طلا...همه رو با حقوق قانون کار خریدم😆😆

فقط 28 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مادر و پدرای خیلی سختگیر ، بهترین دروغگو ها رو تحویل جامعه میدن