2777
2789
چراااا نیستتت چرا پیشمون نیس چرا کسی بهمون بدی میکنه خدا اونو به مقام بالاتر میرسونه

هستن ولی ما نمیتونیم ببینیمشون اتفاقا بعضی افتخار دیدنشون نصیبشون شده

معلمم ماجرای جالبی رو برامون تعریف کرد: اقای بهجت پیش مرتاز هندی ای میرن، انگار اون مرتاز اسم و مشخصات هر کسی که بهش میگفتن  و  جای دقیق اون شخص رو بیان میکرده، اقای بهجت هم مشخصات اقامون رو میدن و اون مرتاز در لحظه شوکه میشه و میگه این فرد کیه که من وجودش رو همه جا میبینم ، و اقای بهجت میگن ایشون امام دوازدهم ما شیعیان مهدی موعود هستن

خدا به امامون این قدرت رو داده که منحصر به مکانی نباشن و وقتی کسی از ته دلش باهاشون صحبت میکنه صداشون رو میشنون و حتی شاید به دیدن اون شخص برن، پس هستن اره هستن ولی ما نمیتونیم ببینیمشون، یعنی میشه یک بار هم که شده این افتخار نسیبمون بشه؟ ایا این افتخار رو داریم؟ خدایا در مسیر تبدیل شدن به یکی از یاران اقا کمکمون میکنی؟ البته که این به باور و ایمان و عمل خودمون بستگی داره

در ایاتی از قران خونده بودم گاهی این موضوع یعنی به قدرت و ثروت رسیدن انسان گناهکار در این دنیا ، یک امتحانه و حتی یک عذاب، چراکه اونو اینقدر غرق گناهش میکنه که سرنوشت وحشتناک اخرتش رو قطعی تر میکنه 

همه چیز این دنیا تحت نظر حکمت خداست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ایشالله تاحالا امتحان نکردم

عزیز دلم صبر داشته باش همه این شرایط همه این سختی ها میگذره  تموم میشه  امروز ناراحتی شرایط برات سخته همه اینا میگذره یه روز میرسه که این شرایط تموم شده و شما خوشحالی و حالت خوبه 

حرف من نیستااا خدا بهمون وعده داده ان مع العسر یسرا 

قطعا بعد سختی آسونی هم هست شادی و حال خوش هم هست 

پس تحمل کن میگذره همه اینا میگذره 

میدونی چقدر باهاش حرف زدم اخرشم هچ

دعات میکنم راه حاجت رواییت باز شه

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                
میدونی چقدر باهاش حرف زدم اخرشم هچ

نذر شکلات کن هروقت حاجت روا شدی ،  جمعه  پخش کنی ، جمعه روز خودشه 

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖