2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیدونم منم این سئوال از شوهرم پرسیدم میگه خدا وجود نداره میگم یعنی چی میگه قدرتمندان در گذشته خدا برای فقرا و ضعیفان درست کردن که حوالشون بدن بخدا 

والا هر کی یچیزی میگه 

نمیدونم منم این سئوال از شوهرم پرسیدم میگه خدا وجود نداره میگم یعنی چی میگه قدرتمندان در گذشته خدا ب ...

من خدا حس میکنم نه نه نه اصلا نمیشه گفت خدا وجود نداره ولی من فک‌میکنم ما تعریف بدی از خدا در ذهنمون داریم و جواب دارم  ولی چون پاردوکس ایجاد میکنه خیلی دوس دارم جواب دیگران بدونم

چون خداوند دین بر مردم کامل کرد با حضور قرآن و بنده های خوب خدا و دستور جهاد نیاز نیست خدا بیاد نابود کنه تو طبیعت علف هرز باید کنده شه تا جوانه خوب رشد کنه انسان های مومن باید با ظلم مبارزه کننن تا ظلم ریشه کن شه دنیا خوب بشه 

وقتی قرآن هست دستورات دین هست و اختیار اراده ما انسان ها خداوند اتمام حجت کرده و هرکی بدی کنه تو اون دنیا جوابشو میگیره 

نمیدونم منم این سئوال از شوهرم پرسیدم میگه خدا وجود نداره میگم یعنی چی میگه قدرتمندان در گذشته خدا ب ...

وای که چه جوابی بدی خدا هممون به راه راست هدایت کنه  اتفاقا فدرتمندا میان مردم مسلم تحت اذیت میزارن که دینشون از بین بره 

من جواب دارم و یه پارادوکس بزرگ ایجاد میکنه جوابم و مطمعن نیست جواب داری شما؟

جواب که اره ولی عقل ناقص من این جواب رو نمیپسنده!

تو قران سوره زخرف میگه خدا به ظالم ها وقت میده،انقدر وقت میده تا بر ظلمشون اضافه کنن تا اون دنیا دهنشون رو سرویس کنه! ولی من میگم باید همین دنیا جواب بده!مگه من اون دنیا میبینم چه بلایی سر اون اومده؛ این دنیا به من ظلم کرده باید این دنیا جواب ظلم هاشو بگیره

ز گیتی دو کَس را سپاس....یکی حق شناس و یکی حدشناس🌻
چون خداوند دین بر مردم کامل کرد با حضور قرآن و بنده های خوب خدا و دستور جهاد نیاز نیست خدا بیاد نابو ...

ممنون بابت پاسخ شما🙏 ولی پس چرا خدا دست مظلوم نمگیره  تا در برابر ظالم ایستادگی کنه 

ممنون بابت پاسخ شما🙏 ولی پس چرا خدا دست مظلوم نمگیره تا در برابر ظالم ایستادگی کنه

چرا نمیگیره عزیزم خداوند میگیره ولی بعضی اتفاقا تو دنیا امتحان بعضی آدم هاست مثلن از خیابون رد میشی میبنی یک نفر داره یه بچه میزنه بعد هرکی اونجا رد میشه کاری نمیکنه خداوند داره امتحانش میکنه در آخر اون بچه دست یکی نجات پیدا میکنه ولی بقیه هم دارن اون لحظه امتحان میشن اگه خدا مستقیم دخالت کنه که می تونه ولی می خواد همه ما امتحان کنه 

قوم نوح هم خیلی صبر کردند ۴بار هسته ی خرما کاشتند درخت شد و دوباره هسته کاشتن خدا فرمود وقتی خرما داد فرج شماست که باز خدا فرمود هسته بکارند خیلی هاشون از دین برگشتن یه عده کمی موندن و همسر و فرزند نوح هم غرق شدن خدا فرمود میخوام کسانی که ناخالصی دارن نمونن فقط مومنان واقعی نجات یافتند