2777
2789

مثلا ضامن هفت پست غریبه میشم ( تاپیک قبلی هست ) اونم یه تشکر خشک و خالی نمیکنه ازم 

تو شغلم راحت میندازنم بیرون آشنای خودشون و جام میزارن .....

به راحتی از ساذگیم همه سو استفاده میکنن 

هر چی حد داره 

من هم ظاهرم ب شدددددت آروم نشون میده و پخمه 

هم رفتار هام 

۲۶ سالمه همچین کم سن هم نیستم 

خیلی ناراحتم واقعا. ...😞

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خیلی رک‌و‌صریح و بی پروام. همیشه حقمو گرفتم. بابت چندتایی که حرف نزدم پشیمونم دوست دارم زمان عقب برگرده و‌حقمو بگیرم. خب همین رفتارم باعث شده یه دختر پررو. زن و عروس زبون دراز یه کارمند حاضرجواب و ... باشم. بارها هم ضربه خوردم ولی بازم همینم و عوض نمیشم. ذاتا ما تغییر نمیکنه. شما فقط کافیه به دلت اجازه بدی حرفشو بزنه. البته با رعایت ادب و‌محترمانه

من خیلی رک‌و‌صریح و بی پروام. همیشه حقمو گرفتم. بابت چندتایی که حرف نزدم پشیمونم دوست دارم زمان عقب ...

ببین من فکر میکنم اینا ذاتیه من ب مادرم رفتم اونم برشدت ساده هست 

خب منم به مادرم رفتم ولی از اون بدتر شدم. چون اون سلیطه بود و من باید سلیطه تر باشم تا بتونم جوابشو بدم. ناراحت نباش عزیزم. منم ضربه خوردم. ولی ذاتم همینه نمیتونم دست بردارم. شما رو خودت کار کن و تلاش کن موقعیت سنج باشی و حرفاتو بزنی