پنج سال طرف فراموش نکرده همش نگاه عکس هاش میکنه با هم ارتباطی ندارن ازدواج نکرده داداشمم دختره دلش به جا دیگه بود داداشم دید سوار ماشین طرف شد هر روز به طرف پیام میده اولین تجربش بود حتی باورتون نمیشه رفت دانشگاه پسرونه که دیگه دختر نبینه .حتی همکلاسیم که آمده بود خونه نیومد خونه چهار ساعت بیرون وایساد که بره نبینمش حرف ازدواج میشه میره عروسی .مراسم عقد جشن نمیره
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
مادرم ،مهم نیست چند سال است که از پیش من رفتهای، همیشه دعا می کنم که یک بار دیگر صورتت را ببینم. دلم برایت تنگ شده است! اگه امضام میخونی لطفا دعا کن منم برم پیش مامانم
حتی یادمه دلش خوش بود رفت برای گل خرید بعدش دید داره هی پیام میده میخنده بعد دختر رفت سوار ماشین طرف شد داداشمم از بالکن گفت فقط یه گل کم دارید از بالا انداختش رو سقف ماشین طرف بعد آمد خونه چیزی نگفت گرفت خوابید هر شب میره قدم میزنه
حتی یادمه دلش خوش بود رفت برای گل خرید بعدش دید داره هی پیام میده میخنده بعد دختر رفت سوار ماشین طر ...
ب داداشت بگو الکی خودش اذیت نکنع کی میدونع شاید اگ با دختره ازدواج میکرد زندگیش بد میشد
الان باید بچسبه ب زندگیش مگ دختر خوب کمه
مادرم ،مهم نیست چند سال است که از پیش من رفتهای، همیشه دعا می کنم که یک بار دیگر صورتت را ببینم. دلم برایت تنگ شده است! اگه امضام میخونی لطفا دعا کن منم برم پیش مامانم
ب داداشت بگو الکی خودش اذیت نکنع کی میدونع شاید اگ با دختره ازدواج میکرد زندگیش بد میشدالان باید بچس ...
اصلا کلا بیخیال شده رفته دانشگاه پسرونه دختر دیکه نبینه هم کلاسیم آمد خونه نیومد خونه پنچ ساعت بیرون وایساد تا بره بد بیاد داخل که نبینتش .عروسی. مراسم بله برون .عقد اینا نمیاد که کسی بهش نگه ازدواج یه بار بهش گفتم فلان دختر خوبه ازدواج کن سر سفره غذا ول کرد رفت تا سه روز خونه نیومد تا این حد زده هست
اصلا کلا بیخیال شده رفته دانشگاه پسرونه دختر دیکه نبینه هم کلاسیم آمد خونه نیومد خونه پنچ ساعت بیرو ...
در این حد از دخترا زدع شده کاری از دست شما بر نمیاد خودش باخودش فک کنه بفهمه زندگیش اینطوری داره خراب میکنع اگ تازه این اتفاق افتاده با گذر زمان فراموش میکنه نمیدونم بره مشاوری چیزی بهتر بشه اگ اینقد از دختر زده شده حرف ازدواج پیش نکش