2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم یه مدت روی شونه و کتفم جوش ریز میزد و نمیدونم چرا...علتش مشخص شد برای شما؟

نه راستش ولی خودم فک‌ میکنم ب خاطر مشکلات هورمونی و تخمدانم باشه مگرنه مشکل دیگه ای ندارم

نه راستش ولی خودم فک‌ میکنم ب خاطر مشکلات هورمونی و تخمدانم باشه مگرنه مشکل دیگه ای ندارم

درسته میتونه علتش هم این باشه 

من برای صورتم هیچ وقت جوش نمیزنم، ولی وقتایی که شیرینی بیش از حد بخورم فرداش۲،۳ تا جوش میزنم 

همچین مشکلی رو ندارم من،شکر خدا رفت بعدش دیگه

ایرانـ همیشه ایرانهـ🖤ایران‍ـم…

تقریبا همشون

اینا علائم غلبه خون هست 

تا وقتی اصلاح مزاج نشه هرچقدم دارو برا جوش ها استفاده کنین موقت جواب میده 

دوس داشتی تاپیکمو بخون و با درمانگر مجرب مشورت کن ان شاالله خوب بشی

اگه رفتی و داروی صاف کننده خون بهت دادن ممکنه کمی جوش ها بیشتر بشه نمیدونم برون ریزی میگن چی میگن دیگه رو به بهبودی میره ولی داروی پوستی مالیدنی(فقط دو دقیقه رو صورت) بزن که زودتر جوشها خوب بشه  یا سرمق(طبق دستورش)

اینا علائم غلبه خون هست تا وقتی اصلاح مزاج نشه هرچقدم دارو برا جوش ها استفاده کنین موقت جواب میده دو ...

نمیدونم چرا ب این چیزای طب سنتی اعتقاد ندارم.

طب سنتی این؟