2777
2789
عنوان

بیاید یه روش بر پوست بلوری بگم

110 بازدید | 10 پست

من پوستم چربه یه جاهاییش و رو پیشونیم جوش دارم و منافذ پوستم زیاده و جدیدا بشدت پوسته پوسته میزد 

تا اینکهههه

بعد مدت ها بند انداختم و قبلش کرم نرم کننده و کرم ابرسانو باهم زدم و یه ربع قبل بند، و مثل شیشه شد پوستم بعد بند 

فکر میکردم فرداش قشنگیش میره که نرفت و هفته بعدش دوباره بند انداختم و بلوری تر شد 

پوستم سبزس و با این حال پوستم شیشه ای و شفاف شد خیلی خوب شد واقعا... چون یمدت با تیغ اصلاح ابرو اصلاح میکردم و پوستم تیره تر شده بود. 

کسایی که با بند جوش میزنید، چند بار که بند بندازید درست میشه و بنظرم ارزش یه مدت کوتاه جوش زدنو داره

دو هفته یکبار یا هر هفته بند بندازید اینجوری بهتره 

اگر هم دردتون میاد خودتون بند بندازید چون اینجوری دردو خیلییییی کم حس میکنید و اگه میخواید بدونید چجوری بند بندازید تو گوگل سرچ کنید میاره خیلی راحته 

و اینکه یه سوال دارم از کسایی که نمک بدن هلو استفاده میکنن... این نمک بدن خوبه؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای من با بند صورتم زخم شد تا دو ماه درگیر خوب مردن زخمام بودمممممممم خیلی جوش میزنم با بندولی با تی ...

اونا تو درازمدت تاثیرات بدی میزارن بر منم اولش خوب بودن 

عوضش با بند چون هم پوستتو ورز میده هم باعث جریان خون میشه و از ته مو رو میکشه خیلی تاثیرات خوبی میزاره 

و اینکه شاید مشکل از بند اندازت بوده؟ من یه بار قبلن رفتم پیش یه زنه که مژه هامم کند

اونا تو درازمدت تاثیرات بدی میزارن بر منم اولش خوب بودن عوضش با بند چون هم پوستتو ورز میده هم باعث ج ...

نه من پوست صورتم  خیلی خیلی نازکه و حساس در حدی که حتی دستم نمیتونم بهش بزنم بخاطر همین زخم شد که داغون شد 

نه من پوست صورتم خیلی خیلی نازکه و حساس در حدی که حتی دستم نمیتونم بهش بزنم بخاطر همین زخم شد که دا ...

پس اگه پوست صورتت نازکه یعنی پر مو نیستی درسته؟