2777
2789
عنوان

چطوری حاجت گرفتن از حرم امام رضا

75 بازدید | 12 پست

سلام دوستان میخوام برم‌مشهد .

جای همگی خالی 

چی بخونم چکار کنم امسال حاجتمو بگیرم 

یه حاجتی دارم چند ساله روا نمیشه میخوام‌امسال روا بشه همون حرم اقا یه نشونه ای چیزی ببینم😔

پارسالم رفتم حاجتمو نداد 😔😔

خیلی دل شکسته ناراحتم این چند وقت خیلی اتفاق های مختلفی تو زندگیم افتاده میخوام درست بشه همه چی

میشه رفتی دعاکنی منم ب حاجت چندین سالم برسم واقا بطلبه توماه اینده بیام پابوسش

مرسی ازت

ان شاء الله ب هرچی ک میخوای برسی

___

برای حاجت روا شدن

با امام رضا صمیمی حرف بزن

جوری که انگار پدرته

هرچی که روقلبت سنگینی میکنه رو بسپار بهش 

به خدا به جوادش قسمش بده

نذرکن اگ حاجت رواشی مثلا ۸تا قران بین مردم پخش کنی

یا قران روکامل ختم کنی وثوابشوهدیه کنی بهش

ای صفای قلب زارم ؛ هرچه دارم از تو دارم ، تا قیامت ای رضا جان ؛ سر ز خاکت بر ندارم 🧡 یا علی نام تو بردم نه غمی ماند و نه همّی: ) چه داند آنکه ندارد خبر ز عالمِ عشق ؛ که با خیال تو‌بودن چه عالمی دارد حُسین🫀

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از درب باب الجواد برو داخل موقع ورود حاجت بخواهبرای منم دعا کن

همیشه از باب الجود میرم 

خداکنه امسال حاجتمو بگیرم

همیشه به اقا میگم.میگم من بلد نیستم چطوری دعا کنم تو حوابمو بدی همون مدل خودم بگو امسال گفتم رفتم جوادشو قسم میدم همون مشهد حاجتم بده خسته شدم 😞😭

محتاجیم به دعا ولی  چشم حتما

میشه رفتی دعاکنی منم ب حاجت چندین سالم برسم واقا بطلبه توماه اینده بیام پابوسشمرسی ازتان شاء الله ب ...

چشم حتما دعا میکنم انشالله پسفردا مشهدم فردا راه میوفتم 

رفتم حتما فراموش نمیکنم 

انشاالله شما هم حاجتتونو بگیری

میشه رفتی دعاکنی منم ب حاجت چندین سالم برسم واقا بطلبه توماه اینده بیام پابوسشمرسی ازتان شاء الله ب ...

من هر سالی که میرم دارم نذر میکنم که حاجتمو گرفتم فلان کار میکنم ولی هر سال هم اون اتفاق نمیوفته 😞

نمیدونم با نذر های قبلی چکار کنم امسال حاجت گرفتم 

یعنی اونا هم باید ادا کنم؟

همیشه از باب الجود میرم خداکنه امسال حاجتمو بگیرمهمیشه به اقا میگم.میگم من بلد نیستم چطوری دعا کنم ت ...

بگو آقا جان تو رو به جوادت منو به کسی واگذار نکن خودت حاجت دلمو بده 😭

من هر سالی که میرم دارم نذر میکنم که حاجتمو گرفتم فلان کار میکنم ولی هر سال هم اون اتفاق نمیوفته 😞ن ...

عزیزم نذراتو قبل حاجت روایی انجام بدی بهتره

ای صفای قلب زارم ؛ هرچه دارم از تو دارم ، تا قیامت ای رضا جان ؛ سر ز خاکت بر ندارم 🧡 یا علی نام تو بردم نه غمی ماند و نه همّی: ) چه داند آنکه ندارد خبر ز عالمِ عشق ؛ که با خیال تو‌بودن چه عالمی دارد حُسین🫀

عزیزم نذراتو قبل حاجت روایی انجام بدی بهتره

همیشه اخه وقتی میخوام نذر کنم میگم بعد ایینکه حاجتمو گرفتم ادا میکنم نذرمو 

یا نصف نذرمو میدم بقیشو میذارم بعد حاجت گرفتنم

سلام خانمی الان حرمم براتون دعا کردم انشاالله حاجت روا بشید 

به یادتون بودم گفتم بگم