2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه

ای صفای قلب زارم ؛ هرچه دارم از تو دارم ، تا قیامت ای رضا جان ؛ سر ز خاکت بر ندارم 🧡 یا علی نام تو بردم نه غمی ماند و نه همّی: ) چه داند آنکه ندارد خبر ز عالمِ عشق ؛ که با خیال تو‌بودن چه عالمی دارد حُسین🫀

نه، چون عقلمو ندادم دست پیج‌های اینستا و رمان‌های فانتزی

یه کم تحقیق کنیم درموردش کاملا مشخصه که چقدر غیرمنطقیه و بی‌نهایت باگ داره

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.

چرا نشونه ای دیدین؟

پیشنهاد میکنم اگه خیلی کنجکاوی کتاب های دکتر برایان ال وایس رو بخونی

ایشون یه دکتر آمریکایی هستن که تناسخ رو با بیماراش کشف کرده

کتاب هاش اینان

استادان بسیار زندگی های بسیار

تنها عشق حقیقت دارد

جز عشق راهی نیست

معجزه وجود دارد

اگه امضامو میخونی مهربانترینم ممنون میشم برای شادی روح پدرم دعا کنی با قلب پاکت🖤🖤
نه، چون عقلمو ندادم دست پیج‌های اینستا و رمان‌های فانتزییه کم تحقیق کنیم درموردش کاملا مشخصه که چقدر ...

وای دقیقا دیروز دیدم دوستم تو محل کار داشت دربارش حرف میزد اصلا نفهمیدم چی میگه🤣من اینجوری بودم که چی تناوخ؟؟🤣🤣

وای دقیقا دیروز دیدم دوستم تو محل کار داشت دربارش حرف میزد اصلا نفهمیدم چی میگه🤣من اینجوری بودم که ...

کلا از ریشه و اساس چرته

مثلا میگن اگه آدم بدی باشی تو زندگی بعدیت گربه و موش و سوسک میشی

الان مثلا گربه‌های من قاتل و دزد بودن🤓😂 باید مراقب باشم اطرافشون

یا مثلا یه متجاوز آدم خوبی بوده که هنوزم آدمه تو این زندگی

چرتتتت

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.