2777
2789
عنوان

با نامزدی که در ماه

58 بازدید | 3 پست

سلام دوستان شبتون بخیر امیدوارم حالتون خوب باشه عزیزان نامزدم در ماه سر جمع ده روزی خونه ما هست به نظرتون زیاده؟ یعنی شرایط کاریش اینجوریه دو هفته مرخصی داره بعد بیست روز این ده روزه پشت سر هم نیست پنج روز بوده بعد چند روز اومده باز موندنش پنج روز میشه خانوادم خیلی خوششون نمیاد ولی خب چیزی نمیتونن بگن 

چیکار کنم به نظرتون چند باری غیر مستقیم گفتم که خوبه یه حد و مرزی برای رفت و آمد مون نگه داریم جلوی بابام خجالت میکشم اخراش دیگه اخلاقش کاملا مشخصه 

که عصبانیه

:)
خب چه اشکال داره زن و شوهرین،این خوبه که میخواد همش پیشت باشه عیبی نداره

چی بگم نیومدن و ندیدنشو ترجیح میدم تا اومدنش آخه واقعا عذاب میکشم هر روزی که خونمونه رفتارشونو متوجه میشم و برام خیلی سخته

:)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چی بگم نیومدن و ندیدنشو ترجیح میدم تا اومدنش آخه واقعا عذاب میکشم هر روزی که خونمونه رفتارشونو متوجه ...

میگذره بلاخره،اما تو کارخودتو کن بنده خدا میاد زنشو ببینه کارخلاف شرع نمیکنه که