2777
2789
دوست هول ازدواج دار؟ ایشون میتونه درسش تمام کن مطب بزن پرستیز اجتماعی جایگاه خوبی برسی بعد ازدواج کن ...

میگه پسر خوبیه میشناسشم اهل کثافت کاری وخیانت نیس و.. از این حرفا 😕

بهش میگم ولی دیونس چرا پیشمه بگو چرا ردش میکنی عا راستی پسره باعرضع وضعشم خوبه ولی عالی نه ولی انداز ...

چرا ردش میکنم چون ایشون درسش تمامش مطب بزن هم شغل درامد دار پرستیز اجتماعی بالاییی خواستگارهای بهتر دار از

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا ردش میکنم چون ایشون درسش تمامش مطب بزن هم شغل درامد دار پرستیز اجتماعی بالاییی خواستگارهای بهتر ...

اره منم همینارو بهش میگم هی 

ولی میگه پسر خوبیه میشناسشم اهل کثافت کاری وخیانت نیس و.. از این حرفا😑

سنن ازدواجش این همه زحمت درس خوند درسش ادامه بعد به پرستیز اجتماعی جایگاه شغلی برس دستش جیب خودش باش خواستگارهای بهتر دار 

بهش میگم ولی دیونس چرا پیشمه بگو چرا ردش میکنی عا راستی پسره باعرضع وضعشم خوبه ولی عالی نه ولی انداز ...

ببین عزیزم به دختره بگو اولا اختلاف سنی 12 سال خیلی خیلی زیاده و بهتره یکی رو انتخاب کنی که از نظر سنی مناسب هم باشین

دوماً دوستت دانشجو دندون پزشکی هست و قطعا موقعیت های خیلی خیلی خیلی بهتر سر راهش قرار میگیره من خودم تحصیلات برام خیلی مهمه دوست دارم شوهر آیندم جایگاه اجتماعی خیلی بالایی داشته باشه 

در کل بهش بگو اعتماد به نفس داشته باشه و کیس آنچنان خوبی نیست که بخواد ازوداج کنه باهاش 

من خودم رشتم بهداشته اگر خواستگارم بود قطعا رد میکردم چون 12 سال بزرگتر بود این که دیگه دندونه

باز باران بی ترانه بی بهانه ✨

اره منم همینارو بهش میگم هی ولی میگه پسر خوبیه میشناسشم اهل کثافت کاری وخیانت نیس و.. از این حرفا😑

من هر کی دیدم از شوهرش بالاتر بود از نظر مالی یا خانواده، بعدا شوهرش بهش خیانت کرد با اینکه از اول هیچ مشکلی نداشتن 

اگه جذبم شدی٬ مشکل از منه که جذابم🚶🏻‍♀️‍➡️

از کجا می‌دونه اهل خیانت نیست مگه باهاش زندگی کرده؟ هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست اینو از کسی بشنو که سه سال به همه می‌گفت خیلی پسر خوبیه اهل این چیزا نیست 

و دقیقا اهل این چیزا بود 

ببین عزیزم به دختره بگو اولا اختلاف سنی 12 سال خیلی خیلی زیاده و بهتره یکی رو انتخاب کنی که از نظر س ...

درست میگی 

این دوستم عاشق شده کور شده هرچی بهش میگم بزار درست تموم شه ببین چه خواستگارایی برات میاد 

درست میگی این دوستم عاشق شده کور شده هرچی بهش میگم بزار درست تموم شه ببین چه خواستگارایی برات میاد

خو مشکل همینه دیگه عاشق شده کاریشم نمیشه کرد تا سرش بخوره به سنگ