2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زندگی همینهمن پرتوقع نیستمدرس می خونم و باید تقویت بشم

بروغذای ظهروبخور،،حرف نزن

بروسردرست

بعداتقویت شو

آذین،،هستم،،خدایا خدایی کن رحم کن معجزه کن ، اگرنکنی من نه خدادارم و نه حسین،،،،من امید داشتم ،خدایا،،،،

کی گفته مادر وظیفه داره خودتون رو دارید کلفت حساب میکنید مادر هرکار میکند محبتی که ب خانوادش میکنه ولی چون تکرار شد محبتش شد وظیفه 

خدایا شکر که منو جزو عاشقای اهل بیت وخودت قرار دادی الحمد الله

وقتی مادر شدی، شاغل هم شدی، بچه‌ت روزی دو نوبت ازت غذا خواست متوجه میشی پرنسس بودن و مشکل از کجاست.

شاغل بودن از مسئولیت های زن نیست و میتونه هیچوقت نره تو محیط بیرون کار کنه و انرژیشو برای خونه زندگیش بذاره. 

من الانم مجردم شده مادر بزرگم مریض بوده مامانم نبوده من نهار شام درست کردم. 

دیگه لازم نیست همش غذای آنچنانی پخته شه که دیگه یه سبزی کوکو برای شام کاری نداره ادم از صبح تا شب بیدار بمونه چیکار کنه. 

هر چیزی تعریفش کنی هر کلیشه‌ای بسازی، بعدا وظیفه خودت هم هست.

من‌اون بچه رو دعوت کردم به این دنیا پس تا وقتی خونه من زندگی میکنه مسئولم در برابرش نمیتونم بزارم گشنه بخوابه اونم سال سرنوشت ساز زندگیش چون حال ندارم یک ساعت ظهر ناهار بزارم نیم ساعت شب این بجه غذای اشرافی که ازش نخواسته درس میخونه گشنه میشه یه سیب زمینی سرخ کرده یه کوکو جقدر وقت میبره میدونه بچش دوست نداده غذای مونده بخوره نیم ساعت زحمت نمیده پس وظیفه مادر چیه دقیقا نه آشپزی نه کار بیرون نه کار خونه پس چرا این بجه رو به دنیا اورده

عزیزم، درسته لطفشونه اما بالاخره هر کسی تو خونه یه وظیفه ای داره. من خودمم مجرد بودم و مادرم فوت کرد ...

من فقط میگم حالا روزی دو نوبت غذای مجزا واجب نیست. نه که مادر بشینه تو خونه و هیچکار نکنه. غذای ظهر که هست

بروغذای ظهروبخور،،حرف نزنبروسردرستبعداتقویت شو

باشیر،میوه،تقویت شو

کارخونه زیاده،خسته،کنندس درک کن

آذین،،هستم،،خدایا خدایی کن رحم کن معجزه کن ، اگرنکنی من نه خدادارم و نه حسین،،،،من امید داشتم ،خدایا،،،،