2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بنده خدایی میگفت بعضی زخمها عسل خوبه براشون بعضی کتیرا بستگی به نوع زخم داره

اتفاقا  شنیده بودم عسل و گرده گل واسه زخم و جوش خوبه نیم ساعت گذاشتم رو پوستم فرقی نکرد من می‌ خوام تا فردا پوستم بهترشه نمیدونم چجوری برم مهمونی

[QUOTE=399202172]جای جوش پس عسل بزن کرم نیکا توش موم عسل و عسل و روغن زیتونه برا زخم بستر و دیابت و ...

کرم نیکارو شاید بعضی عطاری ها داشته باشن ولی حواست باشه فیکش هم هست،نمایندگی های طب اسلامی شهرتونم شاید داشته باشن 

ولی بطور کلی برا درمان جوشت چیزای دیگم هست کرم نیکا بیشتر برا زخم بستر و زخم دیابت و  و جراحی و ولی چون ترکیباتش برا پوست هم خوبه من چندباری برا صورت زدم جوشام زود خشک میشد

تاپیکمو بخون و با درمانگر مجرب مشورت کن

کرم نیکارو شاید بعضی عطاری ها داشته باشن ولی حواست باشه فیکش هم هست،نمایندگی های طب اسلامی شهرتونم ش ...

مرسی من جوش نمیزنم فقط یه چند ماه پیش چند تا ریز زدم منم چون پوستم همیشه صاف بوده حساسم زخمش کردم بعد الان پماد ویتامین آ شنیدم واسه زخم خوبه زدم الان داره خوب میشه فقط این کرم واسه لکم خوبه چون این زخمش لکشم میمونه دیگه بعد از کجا بفهم کدومش فیکه و کدوم اصل؟

مرسی من جوش نمیزنم فقط یه چند ماه پیش چند تا ریز زدم منم چون پوستم همیشه صاف بوده حساسم زخمش کردم بع ...

فیکش رو ندیدم براهمین فرقشونو نمیدونم ولی اصلش از مراکز طب اسلامی بخر البته این کرم تولید طب سنتی هست ولی چون کرم خیلی خوبیه طب اسلامی هم میارن،

برا جای جوش نمیدونم خوبه یا نه ولی طب اسلامی یه چندتا راهکار داره برا رفع جای جوش

تاپیکمو بخون و با درمانگر مجرب مشورت کن