2777
2789

میخوام خودکشی کنم هیچ امیدی ندارم. 

شاغلم و ارشد دارم ولی هیچ زندگی ندارم شغلم هم پولش کمه 

از خونه حق بیرون رفتن ندارم حق آرایش و رژ زدن ندارم!!! هر روز سر شوهر باهام دعوت میکنن تو چرا مجردی همش لج میکنن میگن حموم نرو دستشویی نرو خونه ماست غذا نخور نون خوری مفت خوری اشغالی خرابی جن.ده ای. هرروز دعوا سر شوهر سر شوهر شوهر شوهر شوهر خواستگار خواستگار خواستگار. 

همه موهام سفید شدن پلکام افتادن کلی مشکل افسردگی و اظطراب دارم از ۱۹ سالگی بلا سرم آوردن. شرایط مستقل شدن ندارم حقوقم ۱۰ تومن شرایط آشنایی با کسی هم ندارم کلا حق بیرون رفتن از خونه ندارم مبرم سر کار چرت و اعصاب خوردی میام خونه با ترس و لرزم میرم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام میشه با خودت اینقدر بد حرف نزنی 

خواهش میکنم تو خیلی ارزشمندی که به خودت سگ نگی 

عزیز من قشنگ من تو فکر می‌کنی خودکشی راه درستی ؟

فکر می‌کنی بازنده داستان باشی برای کسی مهم نه تو نقش اول زندگی ات هستی ، پس خسته شو گریه کن اما لطفاً کم نیار 

من حتی واقعا حاضرم جلسه اول تراپیست تو حساب کنم تا این فکر ازت دور بشه