2777
2789
عنوان

میشه یکی جواب بدههه نوک سینم

180 بازدید | 27 پست

دوستان من نزدیک یه سالههه نوک سینم هردوتاش ترک هایه چرکی مانند، خشکه، تیکه تیکس، بعضی وقتا کنده میشه باز درمیاد قشنگ تیکه تیکس نوک سینم تیکههایه ریز چی میتونه باشه؟؟ کسی علائم داشته مجردم 20سالمه

بعد من ام ار ای و سونو سینه انجام دادم فهمیدم فیبروادنوم دارم الان این نوک سینه یه ساله اینجوریهههههههه کسی تجربه نداشته؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم حتما برو پیش پزشک زنان تا معاینه کنن

خب چی میتونه باشه؟ یه ساله همینجوریه تیکه تیکه ریزه بازه هیچ علائم دیگ ای ندارم فق همینه و سونو ام ار ای گفته توده نوش خیم داری

منم ۲۰

به مادرم هم گفتم کفت طبیعیه

بعضی وقتا چیز سفید داخلشه با دست پاکش میکنم انگار ترشحاتشه نمیدونم

نوکش ترک ترک هست بنظرم مشکلی نیست ولی اکه رو هاله ی کنار نوکش ترک باشه عجیبه

خب چی میتونه باشه؟ یه ساله همینجوریه تیکه تیکه ریزه بازه هیچ علائم دیگ ای ندارم فق همینه و سونو ام ا ...

نمیدونم عزیزم اطلاعی ندارم ...

شاید عفونت باشه ، شاید به همون توده ربط داره ، شاید هم چیز خاصی نباشه فقط خشکی باشه که با پماد و کرم حل میشه 

من خودم برای چندهفته متورم بود و درد میکرد ولی خب خودش خوب شد

خدایا دوستت دارمممم ❣❣