توسکا۰۷ مدیر عضویت: 1401/04/26 تعداد پست: 5492 عنوان تا الان شده خودتون از پسری خوشتون بیاد فالوش کنید بعد بهتون پیشنهاد بده | مشاهده متن کامل بحث + 374 بازدید | 79 پست ؟؟ برای خود زندگی کنیم نه برای نمایش دادن آن به دیگران. دختر جنوبم🐚🧜🏻♀️ دیروز | 20:55 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
nily7777 عضویت: 1403/06/21 تعداد پست: 7906 مگه میشه پسری رو فالو کنی بعدش درخواست نده😂😂البته من اینکارو نکردم مردم هیچ وقت گناه رو نمیبینن، مگر زنی مرتکب گناه بشه!
توسکا۰۷ مدیر استارتر عضویت: 1401/04/26 تعداد پست: 5492 مگه میشه پسری رو فالو کنی بعدش درخواست نده😂😂البته من اینکارو نکردم خدا از دهنت بشنوه واسه منم بیاد بگه🤣 برای خود زندگی کنیم نه برای نمایش دادن آن به دیگران. دختر جنوبم🐚🧜🏻♀️
دختر_زیبا_اردیبهشت عضویت: 1403/09/26 تعداد پست: 2740 مگه کار بدی کردی که به روی کسی بیاره این به نظرم بسته به میزان بسط جامعه و فرهنگشون متفاوته خب برای شما یا خیلی ها عادیه اصلا پیش پا افتاده اس ولی تو بعضی جوامع..
اوپرا عضویت: 1397/09/03 تعداد پست: 127985 این به نظرم بسته به میزان بسط جامعه و فرهنگشون متفاوته خب برای شما یا خیلی ها عادیه اصلا پیش پا افتا ... به امتحانش می ارزه حداقل اون آدم رو میشناسه سایت از صدا پر است و از حرف خالی
کوچولو۸۶ عضویت: 1401/07/14 تعداد پست: 36 چجوری بهش بگم من تو فالو کردنشم موندم به عنوان یک پسر میگم اون بنده خدا علم غیب نداره باید بهش پیشنهاد رو بدی البته تاکید میکنم اگه شرایط داری ن اینکه بچه ۱۶ ۱۷ ساله هستین و اینا ن این سن جاهلیت هست
دختر_زیبا_اردیبهشت عضویت: 1403/09/26 تعداد پست: 2740 فالو کردملایک کردم به یکی شون پیام دادم به دوتایی دیگه نهخودشون پیام دادن دو تاشون به قرار و دیت رسی ... محتوای پیام دارای سیگنال مثبتِ غیر مستقیم بود؟
دختر_زیبا_اردیبهشت عضویت: 1403/09/26 تعداد پست: 2740 به امتحانش می ارزه حداقل اون آدم رو میشناسه آره شناخت پسره خیلی نگرانی هارو کم میکنه.اوکیه
سانیا۱۳۶۳ عضویت: 1399/05/15 تعداد پست: 3776 به عنوان یک پسر میگم اون بنده خدا علم غیب نداره باید بهش پیشنهاد رو بدی البته تاکید میکنم اگه شرایط ... من خودم کات کرم باطرفم دوهفته اس. به نظرت برمیگرده؟
اوپرا عضویت: 1397/09/03 تعداد پست: 127985 محتوای پیام دارای سیگنال مثبتِ غیر مستقیم بود؟ نه از نژاد سگش تعریف کردم😅 سایت از صدا پر است و از حرف خالی
دختر_زیبا_اردیبهشت عضویت: 1403/09/26 تعداد پست: 2740 به عنوان یک پسر میگم اون بنده خدا علم غیب نداره باید بهش پیشنهاد رو بدی البته تاکید میکنم اگه شرایط ... به عنوان دختر میگمپسرها تیز تر از اونی اند که متوجه علاقه دختر نشنمگر اینکه نخوان متوجه بشن رفتارای بعد از پیشنهاد هم که بماند پیشنهاد مستقیم خیلی جواب نیست
کوچولو۸۶ عضویت: 1401/07/14 تعداد پست: 36 من خودم کات کرم باطرفم دوهفته اس. به نظرت برمیگرده؟ علم غیب ندارم
توسکا۰۷ مدیر استارتر عضویت: 1401/04/26 تعداد پست: 5492 به امتحانش می ارزه حداقل اون آدم رو میشناسه دعام کن فالو کردم🥲 برای خود زندگی کنیم نه برای نمایش دادن آن به دیگران. دختر جنوبم🐚🧜🏻♀️
دختر_زیبا_اردیبهشت عضویت: 1403/09/26 تعداد پست: 2740 نه از نژاد سگش تعریف کردم😅 منم از یه اوسکولی خوشم میاد😂به اندازه کافی جلوی چشمش بودم و انگار نه انگار گفتم دیگه ارزش نداره برم تو کار پیجش،شاخ بشه که تو منو میخوای..
کوچولو۸۶ عضویت: 1401/07/14 تعداد پست: 36 به عنوان دختر میگمپسرها تیز تر از اونی اند که متوجه علاقه دختر نشنمگر اینکه نخوان متوجه بشن رفتارای ... ولی ن راست میگی این تیز بینی رو خودم تو خودم دیدم ها.... ولی درخواست مستقیم آدم رو از بلاتکلیفی درمیاره یک مدت کوتاه علاقه از دور و اینا ولی آخرش مستقیم بگو خودتو از بلاتکلیفی در بیار دیگه