2777
2789

کلاس انسان و محیط مون اینجوریه که دوتاگروم میان یه درسو تدریس میکنن و سرگروها جلسه بعدش سوال امتحان طرح میکنن و برگهارم تصحیح میکنن

جلسه قبل ما امتحان گرفتیم البته شب قبل امتحان هرکی بهم پیام داد که سوالارو برام بفرست،اون قیمتیو که خودم طرح کرده بودم و سوالاشو داشتم براشون فرستادم،،،،ولی خب بازم خیلیا پیام ندادن و سوالارم نداشتن 

برگه بچهارو تصحیح کردم امشب،هرکی یه چی کم نوشته بود خودم با دستخطش ادامه شو مینوشتم بعدم نمرشو بهش میدادم،کسیم اشتباه نوشته بود اگه یجوری بود که میشد خط میزدم جوابو درستشو مینوشتم

تموم برگه هایی که دست من بود شد۲۰،،به جز دو سه نفر که هیچکاریشون نمیتونستم کنم چون خود دبیر یه سری برگه هارو نصفه تصحیح کرده بود و نمره سوالارو نوشته بود،نمیشد دستکاری کنم

حالا  ضایس که دستکاری شدن برگه ها ،دبیر قراره چک کنه خودش،،،به نظرتون میفهمه؟

فهمید چی بگم؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چون واقعا بچها گناه داشتن که سر یه درس مسخره مثل انسان و محیط استرس بکشن و نمره مستمرشون بیاد پایین

الان حق اون دو سه تا بچه ضایع شد 

سوالی درمورد شیوه فرزندخواندگی دارید بپرسید🧡🌈

خیلی کار ضایعی کردی حتما میفهمه. ریدی داداش😐یجوری تا شنبه از مرز خارج شو

درخواست دوستی پذیرفته نمیشود، حتی شما دوست عزیز😐تویی که سسشعر میگی بعد تاپیکتو قفل میکنی ، چیزی بهت نمیگم خودت ازم ناراحت شو .حق با شایع بود گاهی وقتا تبدیل به نفرت میشه بهترین حس‌ :): 

ببین اگه میخوای حق کسی زایع نشه یه گروه بزنید تو ایتایی روبیکایی سروشی هرجا بچهای کلاستون باهم اوکی باشن پایه باشین هر گروهی طراحی کرد بزاره تو همون گروه تا همه بچها سوالارو از قبل داشته باشن نکه مثلا چندتا داشته باشن چندتا دیگه نداشته باشن، ما دبیر انسان و محیطمون خیلی خانم خوبی بود سوالای هر امتحان بدون جواب میداد تستی جای خالی صحیح غلط همه بچها نمره اوردن

برای در حق بچه ها ناحقی می‌کنی شما که معلمی؟

نه معلم نیستم دانش آموزم

چرا ظلم؟اخه به نظرم کسی میخاسته بخونه خونده،اونیم که نخونده حتما حالش خوب نبوده و حقش نیست که سر یه درس ساده مثل انسان و محیط استرس نمره داشته باشه