2777
2789
عنوان

بنظرتون استایل این دخترا مال امساله یا چند سال پیش

| مشاهده متن کامل بحث + 802 بازدید | 53 پست
از راه درست وارد شو ببین اصلا در درجه اول علاقه ای وجود داره یا خیر اگر علاقه ای از سمتش نیست وقت و ...

هیچچ علاقه ای نیست ، یعنی قبلنا ، همون سالهای ۹۸ اینا یکم دنبالم بود ، ولی الان اصلااا ، طوری برخورد می‌کنه انگار من اصلا وجود ندارم

یک آن شد این عاشق شدن ، دنیا همان یک لحظه بود               آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانم ربود                             وقتی که من عاشق شدم ، شیطان به نامم سجده کرد.                 آدم زمینی تر شد و عالم به آدم سجده کرد...

الان گذاشته ، ازش خوشم میاد ولی خب اون می‌دونم ازم خوشش نمیاد، کم کم دارم سعی میکنم بهش فکر نکنم چون ...

بهش فکر نکن🥲

درکن میکنم سخته 

ولی تهش فقط خودت ناراحت میشی 

اون راحت میگه نمیخوامت

تو چسبیدی بهم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بهش فکر نکن🥲درکن میکنم سخته ولی تهش فقط خودت ناراحت میشی اون راحت میگه نمیخوامتتو چسبیدی بهم

من اصلا باهاش حرفم نزدم ولی خب رفتارش نشون میده که منو نمیخواد اصلا ، و من فکر میکنم بخاطر چادرمه

یک آن شد این عاشق شدن ، دنیا همان یک لحظه بود               آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانم ربود                             وقتی که من عاشق شدم ، شیطان به نامم سجده کرد.                 آدم زمینی تر شد و عالم به آدم سجده کرد...

من اصلا باهاش حرفم نزدم ولی خب رفتارش نشون میده که منو نمیخواد اصلا ، و من فکر میکنم بخاطر چادرمه

نهههه

ببین به چاپ و این چیزا ربطی نداره

بعضی پسرا سرسختن 

راحت با کسی اوکی نمیشن 

فقط هر موقع خودشون کسیو ببینن و بپسندن 

حونشونم براش میدن 

چادر

آخه خیر سرش همین پنج سال پیش دنبالم بود ولی نمی‌دونم چیشد که یکدفعه اینهمه ازم فراری شدد

حتما چیزی ازت دیده نپسندیده

ببین اصلا منو نمی‌شناخت زیاد ، تقصیر خودم بود ، اون موقع ها بچه بودم از روی بچگی ردش کردم، ولی خب اونم رفت و هیچ وقت نیومد