2777
2789

حالا زیر سی  سال باشه چجوری مستقل شد اذیت شد یا نه منظورم اینه فقط خودش باشه نزدیک یه مقدار پول برای رهن خونه  

می خوام بدونم کسی بوده اطرافتون سختیا اولش چه شکلی بوده؟ 

بله دوست خودم دانشجو علوم پزشکی یکی از شهر ها شمال بودن 

برای ایشون خونه خریدن البته و الان حتی همون شهر مطب زده و کاملا ساکن اونجا شدن و زندگی خودشون تنها اداره می‌کنه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله دوست خودم دانشجو علوم پزشکی یکی از شهر ها شمال بودن برای ایشون خونه خریدن البته و الان حتی همون ...

ن خب ایشون سختی نکشیده هرچند که موفق باشه منظورم اینه تنها باشه بدون پشتیبانه 🥲

ن خب ایشون سختی نکشیده هرچند که موفق باشه منظورم اینه تنها باشه بدون پشتیبانه 🥲

نه عزیز جان 

تنها بدون پشتوانه خیلی سخته به نظرم اول شغل تو پیدا کن بعد یک هم خونه مناسب یا پانسیون چون واقعا گاها نمی صرفه

نه عزیز جان تنها بدون پشتوانه خیلی سخته به نظرم اول شغل تو پیدا کن بعد یک هم خونه مناسب یا پانسیون چ ...

شغل پیدا میشه جایی که هستم کار زیاده عزیزم مدرک تحصیلی هم دارم فقط می خوام بدونم خطر دزد اذیت ازار تنهایی نداره ؟ دوستتون خدایی نکرده تا حالا اذیت نشده ؟

شغل پیدا میشه جایی که هستم کار زیاده عزیزم مدرک تحصیلی هم دارم فقط می خوام بدونم خطر دزد اذیت ازار ت ...

قربونت ایشون خیلی دختر خود ساخته ایی حتی مسافرت خارج از کشور تنهایی داشتند 

این مدل و سبک زندگی براش دور از ذهن نبوده 

به نظرم به اون خود ساختگی و اون مدیریت شرایط باید برسی 

نه ایشون که خیلی راضی شهری که زندگی می‌کنه هم خیلی دوست داره ایشون ساکن رشت 

قربونت ایشون خیلی دختر خود ساخته ایی حتی مسافرت خارج از کشور تنهایی داشتند این مدل و سبک زندگی براش ...

خدانکنه گلم انشالله که هم شما هم ایشون موفق باشید سلامت دعا کنید من هم هرچه زودتر مستقل بشم 🥺

خدانکنه گلم انشالله که هم شما هم ایشون موفق باشید سلامت دعا کنید من هم هرچه زودتر مستقل بشم 🥺

الهی هر چی خیر براتون رخ بده حکمت و رحمت خدا باهم همراه زندگی ات باشه