2777
2789

من از اول دبستان یه دوست خیلی خیلییی صمیمی داشتم از خواهر نزدیکتر، الان دو سه سالیه از هم فاصله گرفتیم در واقع خودم این فاصله رو کم کم ایجاد کردم چون دیگه حالم باهاش خوب نبود انگار یهو دوستیمون خراب شد، بجز اون با چندنفر دیگم دوست بودم ولی نه در اون حد صمیمی بدکی نبود ولی خوشم نمیگذشت باهاشون و با اونام ارتباطمو قطع کردم چون زیادی دخالت میکردن 

الان من عملا هیچ دوستی ندارم وقتایی که دلم میگیره نمیدونم با کی برم بیرون حالم عوض شه، میخوام خودم تنها برم بیرون ولی نمیدونم کجا 

کافه خودم تنها روم نمیشه😑 میدونم مسخرست 

تور یکروزه طبیعت گردی هم شهرمون نداره که برم حداقل اونجا تایمی رو بگذرونم 

پیشنهاد بدین خودم تنها کجا برم که بهم خوش بگذره 

لطفا یه صلوات واسم بفرستید🙏🌺 کاربری دست دونفره که یکیشون چندوقته نمیاد درگیر نینیِ

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

دانشگاه نمیری؟ یا باشگاهی کلاسی..؟

دانشگام تموم شده متاسفانه از اونجام دوست خوبی پیدا نکردم 

سرکارم میرفتم زمانی الان شاغل نیستم باز اونجام همکاری که باهم رفیق شیم نبود 

باشگاه فعلا حوصله ندارم گذاشتم چندوقت دیگه برم 

فعلا موندم تو تنهاییم چیکار کنم کجا برم خوش بگذره بهم😅

لطفا یه صلوات واسم بفرستید🙏🌺 کاربری دست دونفره که یکیشون چندوقته نمیاد درگیر نینیِ

تنهااااابه من هیچ‌جا خوش نمیگذره

از دوست و رفیق و فامیل و بستگان شانس نیاوردم مجبور به تنهایی رجوع کنم منم تنهایی ادم جایی رفتن نبودم ولی الان میخوام خودم کاری کنم بهم خوش بگذره ولی نمیدونم کجا 

بجز باشگاه

فعالیت اجتماعیتو بیشتر کن باشگاه،‌کلاس های مختلف ولی در اولین قدم برای خودت ارزش قائل باش و به خاطر ...

نه من دنبال دوست نیستم با هرکسی دوست نمیشم 

الان دنبال اینم جاهایی خودم تنها برم که بهم خوش بگذره ولی نمیدونم کجا 

کافه روم نمیشه ، باشگاهم میخوام برم 

از دوست و رفیق و فامیل و بستگان شانس نیاوردم مجبور به تنهایی رجوع کنم منم تنهایی ادم جایی رفتن نبودم ...

منم مثل شما ـَم

من موزه رو دوست دارم مثلا 

بازار هم تنهایی خوبه 

سینما هم خیلی 

یا تنهایی برم با ماشین دور دور 

دوچرخه سواری 

https://abzarek.ir/service-p/msg/2330578

منم مثل شما ـَممن موزه رو دوست دارم مثلا بازار هم تنهایی خوبه سینما هم خیلی یا تنهایی برم با ماشین د ...

دوچرخه و سینما رو هستم خیلیم دوس دارم مرسی از پیشنهادت 

خرید رو عادت کردم اینترنتی سفارش میدم راحتترم اینطور

دوچرخه و سینما رو هستم خیلیم دوس دارم مرسی از پیشنهادت خرید رو عادت کردم اینترنتی سفارش میدم راحتترم ...

منم عادت کرده بودم اینترنتی می‌خریدم 

ولی رفتم بازار دیدم چه کار اشتباهی میکنمممم

لذتی که در خرید حضوری هست هرگز در خرید اینترنتی نیست

دوچرخه و سینما رو هستم خیلیم دوس دارم مرسی از پیشنهادت خرید رو عادت کردم اینترنتی سفارش میدم راحتترم ...

منم عادت کرده بودم اینترنتی می‌خریدم 

ولی رفتم بازار دیدم چه کار اشتباهی میکنمممم

لذتی که در خرید حضوری هست هرگز در خرید اینترنتی نیست

دانشگام تموم شده متاسفانه از اونجام دوست خوبی پیدا نکردم سرکارم میرفتم زمانی الان شاغل نیستم باز اون ...

ببین منم همینجوری ام 

یجوری باید تو اجتماعات مختلف شرکت کنی

ولی در کل زندگی اینجوریه که اگه از تنهاییت نتونی لذت ببری و خودت سرگرم نکنی ، خیلی بیشتر اذیت میشه آدم 

منم عادت کرده بودم اینترنتی می‌خریدم ولی رفتم بازار دیدم چه کار اشتباهی میکنمممملذتی که در خرید حضور ...

از بس فروشنده ها گیر میدن و میان به پر و پات میپیچن که از خرید حضوری دلم زده شده نمیزارن در ارامش و دقت خرید کنیم هی میگن جانم؟ تا دست به لباسی میزاری سریع میان تعریف و تمجید که اره جنسش عالیه مال ترکیه اس و...😑😂 مجازی کسی نیس سه ساعتم میشه نگاه و مقایسه کرد کسیم نفهمه 

از بس فروشنده ها گیر میدن و میان به پر و پات میپیچن که از خرید حضوری دلم زده شده نمیزارن در ارامش و ...

بازار تهران این مدلی نبود من رفتم 

تنوعشو خیلی دوست داشتم 

برو بازار های بزرگ

یه سری فروشنده بی حوصله دارن😂😂