2777
2789
عنوان

معلمی خیلی سطحیه❕❔

| مشاهده متن کامل بحث + 291 بازدید | 53 پست
به نظر من فرهنگیان برای یک خانم شغل خوبهمخصوصا اگر وضع مالی پدر یا همسرش خوب باشه

بنظرت فرهنگیان بهتره یا شغلای کادر درمان?

فقط 35 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

_بیا از این سیاره یواشکی برویم.فضای خالی بین ستارگان از همه جا برایمان امن تر است🫧.คՈɿɱ

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من از اول دبیرستان میدونستم تا دکتری هم میخوام چی بخونم بعد شما هنوز نمیدونین که چی دوست دارینمعلمی ...

عزیزم مجرد بیچاره ای که تنهاس خرج خونه رو میده اون متاهله که خرج خونه نمیده خخ

برا خانوم آره خوبه ولی مرد هم معلم باشه کفاف زندگی نمیده

واسه خودم میگم حقوقشم اولویتم نیست

1
5
10
15
20
25
30
35
40

_بیا از این سیاره یواشکی برویم.فضای خالی بین ستارگان از همه جا برایمان امن تر است🫧.คՈɿɱ

اولا که دیر نیست 

دوما بهترین شغله واسه خانم ساعت کاریش کمه 

من مامانم مدیر مدرسس ولی خودم اصلا علاقه ندارم به محیط مدرسه کلا مدرسه میرم سردرد میگیرم

یه اگزیستانسیالیست مست میکنه میگه وای چقد هستم من.

هر شغلی بر اساس نیازهای آدما خوب و بد رو تعیین می‌کنه 

اگر به تدریس علاقه داری و صبوری و می‌دونی مقدار حقوقش برات کفاف می‌ده و باهاش به آرزوهات می‌رسی قطعا فرهنگیان خوبه 

نسبت به پرستاری فرسایش کمتری داره اما در کل تدریس شغل آسونی نیست، واقعا علاقه می‌خواد اما از نظر من شغل مقدسیه با این حال تو ایران بهش بهای کافی داده نمی‌شه متاسفانه 

می‌تونم راجع به آریتمی قلبی و پرولاپس، نارسایی دریچه‌های قلب و ایسکمی طبق تجاربی که در طول بیماری داشتم، کمکتون کنم❤️ 

معلمی رو بیشتر از پرستاری دوست دارم تمیز تره حقوقشون چندان فرقی نداره کارش ام کمتره پرستاری فرسایشی ...

اره دقیقا منم اینطور فکر میکنم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خوبه بنظرت؟فرهنگیان بهتره یا مثلا پرستاری بینایی سنجی اینا

بشخصه فکر میکنم خوبه 

شیفت شب نداره و ..

درمورد بینایی سنجی اطلاعی ندارم 

نظرت خودت مهمه

تو اون مسیر بهترین باشی از خیلیا بالاتری

کنچانا کنچانا^^

اولا که دیر نیست دوما بهترین شغله واسه خانم ساعت کاریش کمه من مامانم مدیر مدرسس ولی خودم اصلا علاقه ...

مامانت راضیه؟

واسه سنم که خیلیییی نگرانم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خیلی علاقه دارم ولی حرفاشون دل سردم میکنه🥲

نه این رفتارت اصلا درست نیست 

ناامید نشو 

نباید به حرفا اهمیتی بدی 

هر کسی برای کاریه هیچ کاری بی ارزش نیست 

اگه به خاطر پول بری سراغ هر شغلی دو سه سال نشده افسردگی میگیری 

ایندفعه اونا حرفی زدن بگو پزشکی هم در برابر زحمتش درآمد آنچنانی نداره 

با احترام درخواست دوستی نمی‌پذیرم   
هر شغلی بر اساس نیازهای آدما خوب و بد رو تعیین می‌کنه اگر به تدریس علاقه داری و صبوری و می‌دونی مقدا ...

علاقه که دارم کنارشم ی شغل دوم از الان دارم در نظر میگیرم و در تلاشم

1
5
10
15
20
25
30
35
40