2777
2789

شوهرم بخاطر استرس و فکر زیاد مورفوش یکه💔 فقط ۲۵ سالشه.. حالا تحت درمان‌های چن روز دیگ ازمایش داره دعا کنین خیلی بهتر شده باشه 

جان من و سید علی(ره)/چشم من و امر ولی🇮🇷 لبیـک یا مهـدی.صلوات برای سلامتی رهبر و تعجیل فرج حضرت قائم

کنار درمان هاتون اصلاح سبک کنید برید طب سنتی با رژیم غذایی خیلی بهتر میشه

دقیقا تحت نظر طب سنتی هستی .. اون دکترا ک تاثیری نداشته

جان من و سید علی(ره)/چشم من و امر ولی🇮🇷 لبیـک یا مهـدی.صلوات برای سلامتی رهبر و تعجیل فرج حضرت قائم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شیراز

فکر کردم یزد هستین اشنای ما با اس.پرم صفر پیش دکتر افلاطونیان باردار شد بعد15سال اینطور

و کسای دیگه هم بودن که باز بعد12سال ب بالا بچه دار شدن با داروهای قوی و آمپول های قوی هرماه و همینطور خوردن یه سری چیزای گرم و..

فکر کردم یزد هستین اشنای ما با اس.پرم صفر پیش دکتر افلاطونیان باردار شد بعد15سال اینطورو کسای دیگه ه ...

عه🥹 خداروشکر.. تو چقدر وقت نتیجه گرفت؟ مطمعنی ای وی اف نکردن

عه🥹 خداروشکر.. تو چقدر وقت نتیجه گرفت؟ مطمعنی ای وی اف نکردن

عزیزم اولی ای وی اف کرد یزد چون زیاد دکتر رفت خسته شده بود جنوبی هم بود ولی رفت یزد خونه گرفت جفت بیمارستان چون خونه میدن اونجا ب اونایی ک میان پیش دکتر... کاشت کرد بعد چند روز اومد از همه مراکز هم مناسب تر هستش اونجا

ولی دومی اصلا داروهای اسپ.رم قوی و خودشم خودشو قوی کرد طب سنتی یه چیزایی هم گفت خورد دکتر اینقد ناامید بود ازش طی دو سه ماه اومد بالا ازمایش اسپ.رم 

5.یا6ماه بعد داروها هم باردار شد شوهر من هم همون داروهارو خورد عالی بودن 

عزیزم اولی ای وی اف کرد یزد چون زیاد دکتر رفت خسته شده بود جنوبی هم بود ولی رفت یزد خونه گرفت جفت بی ...

وای چ خوب🥲 یادت نیس چ داروهایی بود