vivazapata مدیر استارتر عضویت: 1402/06/25 تعداد پست: 307 عنوان تا حالا شده اکس یا همسر سابقتون بمیره و برای مراسمش دلتون طاقت نیاره و بریدبرید 114 بازدید | 11 پست اونایی که تجربه دارن بگن 1404/07/30 | 20:20 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
86_hanira عضویت: 1404/02/02 تعداد پست: 4912 بله اکسم رلش مرده بود تو تصادف ازم پرسید: راز موفقیتت چیه؟ گفتم: بحث نکردن با افراد نادان گفت:چجوری؟مگه میشه؟ گفتم:آره میشه گفت:نمیشه گفتم:اوکی حق با شماست نمیشه ...🤭😉
vivazapata مدیر استارتر عضویت: 1402/06/25 تعداد پست: 307 من خودم بعد از ۱۵ سال که ازش جدا شدم دنبالش گشتم دیدم ۵ ساله که فوت شده رفتم سر مزارش ۴۰ روزه گریم بند نمیاد. شاید اگه من میمردم اون اصلا گریه نمیکرد.
vivazapata مدیر استارتر عضویت: 1402/06/25 تعداد پست: 307 بله اکسم رلش مرده بود تو تصادف یعنی اکست برای رلش گریه میکرد؟ قبل از آشناییش با شما یا بعدش؟
86_hanira عضویت: 1404/02/02 تعداد پست: 4912 یعنی اکست برای رلش گریه میکرد؟ قبل از آشناییش با شما یا بعدش؟ یعنی قبل و بعد اگه رلش زنده بود چرا باید با من میرفت تو رابطه😐😂 ازم پرسید: راز موفقیتت چیه؟ گفتم: بحث نکردن با افراد نادان گفت:چجوری؟مگه میشه؟ گفتم:آره میشه گفت:نمیشه گفتم:اوکی حق با شماست نمیشه ...🤭😉
vivazapata مدیر استارتر عضویت: 1402/06/25 تعداد پست: 307 یعنی قبل و بعد اگه رلش زنده بود چرا باید با من میرفت تو رابطه😐😂 اها. نه من سئوالم اینه که بعد از کات کردن. وقتی رلش بوده که معلومه مرگش مهمه. ولی بعد از چند سال جدایی دیدین کسی بیقراری کنه؟
vivazapata مدیر استارتر عضویت: 1402/06/25 تعداد پست: 307 یعنی قبل و بعد اگه رلش زنده بود چرا باید با من میرفت تو رابطه😐😂 هنوزم برات از اون تعریف میکنه؟
86_hanira عضویت: 1404/02/02 تعداد پست: 4912 اها. نه من سئوالم اینه که بعد از کات کردن. وقتی رلش بوده که معلومه مرگش مهمه. ولی بعد از چند سال جدا ... این زیاد بی قرار نبود مثلا تو ۶ ماه کلا ۲ ۳ بار ازش اسم برد ک یکبار توضیح داد چه اتفاقاتی بینشون افتاده بوده و چجوری فوت شده و ...یبارم سالگردش براش کیک اینا برد سر قبرش احسان بده و تا نصف شب مونده بود همونجا یبارم همینطوری اتفاقی اسمشو برد ازم پرسید: راز موفقیتت چیه؟ گفتم: بحث نکردن با افراد نادان گفت:چجوری؟مگه میشه؟ گفتم:آره میشه گفت:نمیشه گفتم:اوکی حق با شماست نمیشه ...🤭😉
86_hanira عضویت: 1404/02/02 تعداد پست: 4912 هنوزم برات از اون تعریف میکنه؟ ما کات کردیم چون آدمه دپرسی بود برعکسه من ک خیلی پر انرژیم برام کافی نبود کات کردیم ۲ ساله... ازم پرسید: راز موفقیتت چیه؟ گفتم: بحث نکردن با افراد نادان گفت:چجوری؟مگه میشه؟ گفتم:آره میشه گفت:نمیشه گفتم:اوکی حق با شماست نمیشه ...🤭😉
sadafiiiiiirt عضویت: 1403/06/20 تعداد پست: 945 من خودم بعد از ۱۵ سال که ازش جدا شدم دنبالش گشتم دیدم ۵ ساله که فوت شده رفتم سر مزارش ۴۰ روزه گریم ب ... وای خدای من 🫂😢 طلاق گرفته بودید ؟ باز باران بی ترانه بی بهانه ✨
vivazapata مدیر استارتر عضویت: 1402/06/25 تعداد پست: 307 وای خدای من 🫂😢 طلاق گرفته بودید ؟ نه عزیزم. فقط دوست بودیم.
sadafiiiiiirt عضویت: 1403/06/20 تعداد پست: 945 نه عزیزم. فقط دوست بودیم. آهان عزیزم باز باران بی ترانه بی بهانه ✨