2777
2789
عنوان

دوره ارشد مخصوصا نزدیک پایان نامه مضخرف ترین دورست

| مشاهده متن کامل بحث + 244 بازدید | 33 پست
خدا شاهده دونفرو دیدم زدن به دیوار خونهنمیفهمم اصلا

🤣🤣سخته بگیری و نفهمی میخای باهاش چی کار کنی به نظزم ارشد برای کسی که مثلا شاغل با شغل تخصصی داره عالیه یا مثلا میخاد استاد دانشگاه بشه

😎💚🐬
دقیقا اضطراب کمبود وقت و دفاع و هزار تا مسئل خداروشکر فارغ تحصیل شدین

انشاءالله قسمت شما ...من یه مشکلی برا پروپوزالم پیش اومده بود دل استاد راهنما نرم نمیشد اگر تا قبل از نوروز تایید نمیشد باید ترم اضافه می خوردم شب ها از شدت غصه تا صبح گریه میکردم...شروع کردم به تلاوت خواندن سوره مبارکه یس شکر خدا دل استاد راهنما نرم شد و دقیقا ۲۹ اسفند تایید شد و من از اون کابوس نجات پیدا کردم...دام خواست این تجربه خودم رو برا شما هم تعریف کنم

خدایا ان شاءالله مصلحتتو با حاجتم یکی کنی...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا استاد من خودش اهل دلهموضوع که میخواستیم انتخاب کنیم میگف یه چیز بذار نه خودت اذیت شی نه من،کار ...

چه استاد خوبی😍من رشتم هنری هست هم پایان نامه نظری دارم هم عملی😆 استاد نظریم منو به امان خدا سپرده🤣ولی عملی  پی گیر تره 

😎💚🐬
انشاءالله قسمت شما ...من یه مشکلی برا پروپوزالم پیش اومده بود دل استاد راهنما نرم نمیشد اگر تا قبل ا ...

چقدر استرس بهت وارد شده واقها حق داشتی خدا کمکت کرده و معجزه شده😍خوشحالم که مشکلت حل شده گاهی خدا خیلی بزرگی میکنه و به دادمون میرسه منم مشکل شما رو داشتم   برای همین میفهمم چی کشیدی برای من دقیقا نود ثبت شد

😎💚🐬
چقدر استرس بهت وارد شده واقها حق داشتی خدا کمکت کرده و معجزه شده😍خوشحالم که مشکلت حل شده گاهی خدا خ ...

بله خدا بزرگه🤗...قربان شما❤...به امید موفقیت شما هم دوست عزیز

خدایا ان شاءالله مصلحتتو با حاجتم یکی کنی...

دقیقا 🤣🤣تهش مبیخای مدرکو قاب کنیم این همه ایراد میگیرند

اون یکی پیامت ریپ نخورد هرکار کردم

آره واقعا دوست دارم استادمو

بقیه استادای دانشگاه ما هارن

این ولی خیلی آدم خوبیه و هوای بچه هاشو داره

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍//کاربر آقا توی تاپیک هام شرکت نکنه و ریپلای نزنه

اون یکی پیامت ریپ نخورد هرکار کردمآره واقعا دوست دارم استادموبقیه استادای دانشگاه ما هارناین ولی خیل ...

دکتر نبود انصراف داده بودم😂

چون خیلیا انصراف دادن از دانشگاه ما تو گرایش ما

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍//کاربر آقا توی تاپیک هام شرکت نکنه و ریپلای نزنه

خوب کردی به استرسش نمی ارزه اگر اینده خوبی داشت باز یه چیزی ازیزم

نه اشتباه کردم این بعد این همه سال میگم باید یکم سرفرصت میشدم برا دکترا اقدام میکردم.  از من ضعیف ترها الان دارن خارج از کشور درس میخونن.