مجبوری تو خونه بشینی روی پایان نامت و پروژت کار کنی از جیب خودت هزینه کنی برای منابع چشماتو و وقتتث بزاری به اون صورت هم نمیتونی سر کار بری چون وقتت کمه هیچ هزینه ای هم بهت نمیدن در صورتی که جاهای دیگه به دانشجویانی که روی تحقیق کار میکنند حقوق ماهیانه میدن تا استرس مالی نداشته باشند و. تمرکز روی مقاله علمیشون باشه. کلا ارشد خوبه ها ولی به نظرم این قسمتش روی اعصابه
دقیقا اضطراب کمبود وقت و دفاع و هزار تا مسئل خداروشکر فارغ تحصیل شدین
انشاءالله قسمت شما ...من یه مشکلی برا پروپوزالم پیش اومده بود دل استاد راهنما نرم نمیشد اگر تا قبل از نوروز تایید نمیشد باید ترم اضافه می خوردم شب ها از شدت غصه تا صبح گریه میکردم...شروع کردم به تلاوت خواندن سوره مبارکه یس شکر خدا دل استاد راهنما نرم شد و دقیقا ۲۹ اسفند تایید شد و من از اون کابوس نجات پیدا کردم...دام خواست این تجربه خودم رو برا شما هم تعریف کنم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
انشاءالله قسمت شما ...من یه مشکلی برا پروپوزالم پیش اومده بود دل استاد راهنما نرم نمیشد اگر تا قبل ا ...
چقدر استرس بهت وارد شده واقها حق داشتی خدا کمکت کرده و معجزه شده😍خوشحالم که مشکلت حل شده گاهی خدا خیلی بزرگی میکنه و به دادمون میرسه منم مشکل شما رو داشتم برای همین میفهمم چی کشیدی برای من دقیقا نود ثبت شد