2777
2789

از اونوقت چون شهرمون کوچیک بود همیشه ماشین دستم بود،هجده سالگی ام گواهینامه گرفتم،پدرم خیلی مرد زحمت میشه پولش با زحمت فراوون بدست میورد ولی نمیذاشت ما کمبودی احساس کنیم خلاصه تا اینکه ازدواج کردم اون اوایل خیلی شوهرم بهم دروغ میگفت دروغای الکی و بیخود،از اولم میدونستم دروغگو ولی انقد همه میگفتن آدم خوبیه وسر براهه و…است همیشه ته ذهنم این بود من بدبینم

آدم خوب یعنی آدمی که جلو مردم خودش خوب نشون میده?خوذشو مظلوم واروم نشون میده؟؟؟؟

خلاصه درد دلم زیاده ولی چیزی که امروز پیش اومد اینکه چند وقتیه همسرم الکی میگه ماشین خرابه تا من برندارم،چند سالی ب دلیل بدهی هاش ماشینمون وفروختیم واین ماشین ک خیلی هم مدلش پایین و،،هست خریدیم،خلاصه صب دیذم ماشین گذاشت تو پارکینگ بعد اومد ب من گفت خرابه ‌گذاشتم تعمیر گاه ب روش نیاوردم ولی دلم خیلی شکست ،من آدم بیرون رفتن هم نیستم کسی هم تو این شهر ندارم ولی چرا با منی که باهاش صادقم دروغ میکع؟جالبه پول همین ماشین هم پدرم وام گرفته برامون 

‌فعلا داره وامهاش میده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوبی که از حد بگذرد نادان خیال بد کند آخه چرا بابات باید پول وام بده مردا جنبه این چیزا ندارن

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   

بابا  من کار ب بقیه جهات ندارم 

ولی  مردا جونشون برای ماشینشون میره 

ممکنه جاییش خراب شده  تعمیرکار کفته بهش فشار اومده( ک کار شما خم نبوده) 

این دلیل نمیشه علتش بد رانندگی کردن شما باشه 

من میگم ولش کن  

🚫🚫🚫لطفا لایک نکنید 🚫🚫🚫
خوبی که از حد بگذرد نادان خیال بد کند آخه چرا بابات باید پول وام بده مردا جنبه این چیزا ندارن

بابام ومامانم هنوز خودشون زندگی راحتی ندارن ولی پول خونه و کلی هم از وام های ما دادن

بابام ومامانم هنوز خودشون زندگی راحتی ندارن ولی پول خونه و کلی هم از وام های ما دادن

تو چرا اجازه دادی از این به بعد اجازه نده

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   
بابا من کار ب بقیه جهات ندارم ولی مردا جونشون برای ماشینشون میره ممکنه جاییش خراب شده تعمیرکار کف ...

من اصلا ماشین برنداشتم ک این فکر کنه،میدونه رانندگیم خوبه من دلم گرفت برا دروغی ک بعم گفت.انقد دروغ گفته که حتی حرف های ساده هم برام میزنه میکم دروغه