2777
2789

ما هممون pms قبل از پریودی رو میشناسیم که یک هفته قبل از پریود شدن اتفاق میوفته و باعث علائمی مثل درد و ورم و اعصاب خوردی و میل به شیرینیجات میشه، 

ولی تاحالا درباره PMDD شنیده بودین؟

Pmdd رو نمیشه فقط گفت pms شدیده چون فراتر از اونه. که ۲ هفته از ۴ هفته سیکل مون رو دربر میگیره. یعنی نصف عمرمون!!!!

علایمش چیاست؟ 

علائم روحی: تغییرات خلقی شدید، افسردگی و اضطراب ، تمرکز نداشتن، بی قراری و خشم، احساس درموندگی و ناامیدی که شدت قابل توجهی از هر کدوم تجربه میشه.

علائم فیزیکی: خستگی و کوفتگی بدن، کمبود انرژی، سردرد، حساسیت و ورم سینه ها، درد های مفصلی و عضلانی 

علایم رفتاری: تغییرات اشتها، پرخوری عصبی، مشکلات خواب

این علایم جوریه که شما رو از کارای روزمره میندازه و حس میکنید این ۱ الی۲ هفته قبل از پریودی یه ادم دیگه ای هستین. حس هیچی نیست. انگار افسردگی گرفتین و همش خوابتون میاد.

۱۰ درصد خانوما pmdd رو تجربه میکنن و از هر ۴ نفری که pmdd تجربه میکنن ۳ نفر حتی افکار خودکشی بهشون دست میده.

چرا این اتفاق تو بدنمون میوفته؟

بخاطر نامنظم نبودن هورمونا نیست، بخاطر اینه که مغزمون و انتقال دهنده های عصبیمون به تغییرات هورمونی عادی زنونه واکنش شدیدی نشون میده. 

وقتی تخمک رها میشه یه افت شدید انگیزه و انرژی تجربه میکنیم که بخاطر تغییرات یهویی هورمونامونه. همین تغییرات باعث میشه سروتونین کم بشه و اون علائم روحی و ..)

(حالا سروتونین چیه؟ هورمونی که توی خلق خوب و شادی و متابولیسم و حافظه تاثیر داره)

حالا درمانش چیه؟

پست بعدی میگم، شاید یکم طول بکشه لایکتون میکنم .

اگه از تاریخ ۱۴۰۴/۷/۲۵ به بعد تاپیک بی اهمیت زدم یا دیدی زیر تاپیک یکی دیگه پست گذاشتم، بزن تو دهنم و بگو گمشو برو از سایت مگه تو درس و کار نداری. بگو میخوای بازم ۷ سال از عمرتو تلف کنی؟

پی ام اس میتونه خانگی یا با دارو کنترل بشه. مثل کپسول گل مغربی. 

ولی پی ام دی دی باید زیر نظر روانپزشک و پزشک درمان بشه. درمان خونگی جواب نیست

ای سرزمین! کدام فرزندها، در کدام نسل ها، تورا آزاد، آباد و سربلند با چشمانِ باورِ خود خواهند دید؟                                                                                                                    یادت باشه اولین قانون رها کردنه. و تلاش بدون خواستن.. وقتی خواستن رو ترک کنی جادوی درونت مقدس میشه درست مثل یک نوزاد که حضورش توی این دنیا ی جادوی مقدسه، چون خودش نمیخواد بیاد و می‌آد. مثل مرگ که جادوی دروازه دومه.. مقدسه چون خودت برای مردن تلاش و تقلا نمیکنی... ولی وقتی تقلا کنی و بخوای خودکشی کنی دیگه مقدس نیست. مثل همین جوونه گیاه نگاش کن، مقدسه چون نمیخواسته به زور از دل خاک بیرون بیاد. فقط تلاش رهاشده اش اونو به اینجا رسونده. تلاش رهاشده.... اره.. تلاش رهاشده...و قانون دوم بازگشت هست.. هر جادوگری باید بدونه که هر کاری بکنه عاقبت به خودش برمیگرده. برگشتِ عملش شاید دیر بشه ولی میرانا شک نکن هر کاری بلاخره به همون شخص برمیگرده چون فکر و عمل هر کسی در واقع همون کسه. برای همین هیچوقت سراغ جادوی سیاه و آزار دیگران نرو.. حتی اگر خودت اذیت شدی و رنج کشیدی انتقام رو رها کن. بی دریغ و رها باش... که تا رها نباشی راهی برای جاری شدن پیدا نمیکنی... 

لایک 

زندگی شوق رسیدن به همان فردایست که نخواهد آمد تو نه در دیروزی و نه در فردایی ظرف امروز پر از بودن توست زندگی درک همین امروز است...................... من یک زنم پر از حس شیرین به دست آوردن ها و حس تلخ از دست دادن ها واما اکنون مادری هستم که دلخوش به طفلی که تمام تمام من است.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درمانش رو از یه دکتر و محقق تغذیه میگم dr Eric Berg: 

1. خوردن سبزیجات چلیپایی(بزنید تو نت براتون میاره) مثل کلم بروکلی و بروکسل و ...

۲. خوردن ویتامین دی اونم نه ۱۰۰۰ واحد بلکه ۱۰هزار واحد روزانه(درباره این مقدار بعدا دوباره یه تاپیک میزنم شاید براتون جالب باشه چرا انقد زیاد)

۳. خوردن جلبک دریایی یا قرصش 

۴. نخوردن مطلق لبنیات دو هفته قبل از پریودی

اگه از تاریخ ۱۴۰۴/۷/۲۵ به بعد تاپیک بی اهمیت زدم یا دیدی زیر تاپیک یکی دیگه پست گذاشتم، بزن تو دهنم و بگو گمشو برو از سایت مگه تو درس و کار نداری. بگو میخوای بازم ۷ سال از عمرتو تلف کنی؟

پی ام اس میتونه خانگی یا با دارو کنترل بشه. مثل کپسول گل مغربی. ولی پی ام دی دی باید زیر نظر روانپزش ...

این راهکار ها تحقیق شده ست و تاثیر داره.

با دارو بله باید کنترل بشه ولی چه دارویی؟ قرصای ضد بارداری و ضد افسردگی، در صورتی که شاید با همین چند تا راهکار ساده بتونن درمان کنن خودشونو

لایک

نوشتم

من تا مرز خودکشی میرم

منم همینطور

من ۵ ساله فکر میکنم دوقطبی دارم درصورتی که بیشتر دقت کرد دیدم مربوط به سیکل قاعدگیمه

منم همینطورمن ۵ ساله فکر میکنم دوقطبی دارم درصورتی که بیشتر دقت کرد دیدم مربوط به سیکل قاعدگیمه

بله درسته ولی داره منو از پا در میاره نمیدونم چی کار کنم

روزی که من نبودم برای شادی روح من به حیوانات غذا بدهید 

من تا مرز خودکشی میرم

البته خودم هنوز امتحان نکردم فردا میرم خرید این چیزا رو بخرم تا یک هفته امتحان کنم، ۷م پریود میشم 

ببینم تا اون موقع چقدر علائمم کم میشه میام همینجا پست میزارم

البته خودم هنوز امتحان نکردم فردا میرم خرید این چیزا رو بخرم تا یک هفته امتحان کنم، ۷م پریود میشم بب ...

حتما بهم بگو ممنونم

روزی که من نبودم برای شادی روح من به حیوانات غذا بدهید 

بله درسته ولی داره منو از پا در میاره نمیدونم چی کار کنم

من ویدیویی که اون دکتری که این درمان ها رو توصیه کرده بود دیدم تو کامنتا همه میگفتن خیلی خیلی براشون تاثیر گزار بوده

حتما بهم بگو ممنونم

حتما