برگگگ مدیر عضویت: 1402/06/18 تعداد پست: 604 عنوان سلام عکس opgبذارم | مشاهده متن کامل بحث + 122 بازدید | 29 پست میتونید بگید دندون عقلا رو میشه کشید یا باید جراحی شه و کدوم دندونا پوسیدگی داره 1404/07/30 | 19:28 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
برگگگ مدیر استارتر عضویت: 1402/06/18 تعداد پست: 604 دندون شیش سمت چپت پوسیدگی دارهو دندونای عقلت با کشیدن ساده هم کارت راه میافته اونقد کانال ریشه بلند ... دندون عقلا رو عصب نیستن؟
برگگگ مدیر استارتر عضویت: 1402/06/18 تعداد پست: 604 چیز بدی نگفتم بت برخورد گفتم ما دندونپزشکی نیسیم @niniyar ایشون بمن اهانت کرد لطفا رسیدگی کنید من هم گفتم احتمال اینو دادم که چند نفر سر در بیارنتهش بتونی این تاپیکو ببندی دیگه که محض اطلاعت برسونم کارم را افتاد فقط موندم آدم مزاحمی عین تو از تاپیک بری بیرون
گوربا۸۲ عضویت: 1403/08/15 تعداد پست: 5202 دندون عقلا رو عصب نیستن؟ عشقم اینو نمیدونم باید دکتر تشخیص بدهاز هر کدوم دندونی ک میخوای بکشی ی پی ای بگیری بهتره بیشتر مشخصه (خود دکتر اولش میگیره) بفکر آخرش نباش از مسیر لذت ببر :)🤍️ درخواست دوستی قبول نمیکنم🌱 متعهد🧸✨
adambarfii عضویت: 1400/06/12 تعداد پست: 7961 من هم گفتم احتمال اینو دادم که چند نفر سر در بیارنتهش بتونی این تاپیکو ببندی دیگه که محض اطلاعت برسو ... نباید بی احترامی کنی بهرحال چرا عاشـ^^ـق #خدا نباشم؟!وقتے که به من گفت تو ریحانه ی خلقت منے❤️ ️🏋♀️Pilates🏋♀️bodybuilding
برگگگ مدیر استارتر عضویت: 1402/06/18 تعداد پست: 604 نباید بی احترامی کنی بهرحال شما درستو بگیر برو تو هرکاری و هر حرفی نباید نظر داد دیگه این حداقل ترینای معاشرته
adambarfii عضویت: 1400/06/12 تعداد پست: 7961 شما درستو بگیر برو تو هرکاری و هر حرفی نباید نظر داد دیگه این حداقل ترینای معاشرته شماهم یادبگیر الکی به مردم اهانت نکنی فاقد فرهنگ و ادب چرا عاشـ^^ـق #خدا نباشم؟!وقتے که به من گفت تو ریحانه ی خلقت منے❤️ ️🏋♀️Pilates🏋♀️bodybuilding
برگگگ مدیر استارتر عضویت: 1402/06/18 تعداد پست: 604 شماهم یادبگیر الکی به مردم اهانت نکنی فاقد فرهنگ و ادب کسی به قصد تمسخر بیاد حرفی بزنه من همونجوری که مستحقشه جوابشو میدم
adambarfii عضویت: 1400/06/12 تعداد پست: 7961 کسی به قصد تمسخر بیاد حرفی بزنه من همونجوری که مستحقشه جوابشو میدم هه..مسخره نکردم گفتم ما دندونپزشک نیستیم سخته ی ویزیت دندونپزشکی بدی ببینه چیشده؟ چرا عاشـ^^ـق #خدا نباشم؟!وقتے که به من گفت تو ریحانه ی خلقت منے❤️ ️🏋♀️Pilates🏋♀️bodybuilding
adambarfii عضویت: 1400/06/12 تعداد پست: 7961 دندون موضوعی نیس ک با نظر بقیه نتیجه گیری کنی مگه سرماخوردگیه😂😂😂 چرا عاشـ^^ـق #خدا نباشم؟!وقتے که به من گفت تو ریحانه ی خلقت منے❤️ ️🏋♀️Pilates🏋♀️bodybuilding
adambarfii عضویت: 1400/06/12 تعداد پست: 7961 ریپ نزن دیه حوصلتو ندارم دوست عزیز چرا عاشـ^^ـق #خدا نباشم؟!وقتے که به من گفت تو ریحانه ی خلقت منے❤️ ️🏋♀️Pilates🏋♀️bodybuilding
برگگگ مدیر استارتر عضویت: 1402/06/18 تعداد پست: 604 هه..مسخره نکردم گفتم ما دندونپزشک نیستیم سخته ی ویزیت دندونپزشکی بدی ببینه چیشده؟ این مورد به شما هیچ ارتباطی نداره باید یاد بگیری سرت تو زندگی خودت باشه و هرجا نظر ندی خانوم بی ادب
برگگگ مدیر استارتر عضویت: 1402/06/18 تعداد پست: 604 دندون موضوعی نیس ک با نظر بقیه نتیجه گیری کنی مگه سرماخوردگیه😂😂😂 من نمیخواستم نتیجه گیری کنم و لزومی نمیبینم به تو امثال تو که پلاسن تو تاپیکای بقیه توضیح بدم و کاش یاد بگیریم فضول و ...خور بقیه نباشیم واقعا درتعجبم امثال شماها هنوز دارن نفس میکشن
برگگگ مدیر استارتر عضویت: 1402/06/18 تعداد پست: 604 ریپ نزن دیه حوصلتو ندارم دوست عزیز نه که من حوصله افراد فضول و پیگیر رو دارم
adambarfii عضویت: 1400/06/12 تعداد پست: 7961 این مورد به شما هیچ ارتباطی نداره باید یاد بگیری سرت تو زندگی خودت باشه و هرجا نظر ندی خانوم بی ادب @niniyar لطفا رسیدگی کنید عزیزم ایشون چن روزه دست از سر من برنمیداره همش ریپ میزنه چرا عاشـ^^ـق #خدا نباشم؟!وقتے که به من گفت تو ریحانه ی خلقت منے❤️ ️🏋♀️Pilates🏋♀️bodybuilding
adambarfii عضویت: 1400/06/12 تعداد پست: 7961 نه که من حوصله افراد فضول و پیگیر رو دارم @niniyar توهین هاشونم تمومی نداره چرا عاشـ^^ـق #خدا نباشم؟!وقتے که به من گفت تو ریحانه ی خلقت منے❤️ ️🏋♀️Pilates🏋♀️bodybuilding