❤❤❤گر نگهدار من آنست که من می دانم 💚 شیشه را در بغل سنگ نگه می دارد ❤❤❤ برای سلامتی نی نیم و سبز شدن دامن همه منتظرا اگه دوست داشتید یه صلوات بفرستید 😘😘🌸🌸
چند روز بعد عملتون لخته میومد ؟بعد چیکار میگردید برای رفع کردنش
یادم نیست چهار سال پیش عمل کردم فکر کنم بینیم رو شسشو می دادم و با گوش پاک کن تمیز می کردم ولی از دکتر خودتون بپرسید بهتره چون نظر دکترای مختلف متفاوته و مراقبت بعد عمل بینی خیلی مهمه توی نتیجه
❤❤❤گر نگهدار من آنست که من می دانم 💚 شیشه را در بغل سنگ نگه می دارد ❤❤❤ برای سلامتی نی نیم و سبز شدن دامن همه منتظرا اگه دوست داشتید یه صلوات بفرستید 😘😘🌸🌸
یادم نیست چهار سال پیش عمل کردم فکر کنم بینیم رو شسشو می دادم و با گوش پاک کن تمیز می کردم ولی از دک ...
آره هر دکتری یه چیزی میگه و روش خاص خودشو داره
دکتر من گفته هیچی فعلا توی بینیت نکن نهایتا با گوش پاکن پماد بزن جای بخیه هایی که بیرونه و مرتب شستشو بده با سرنگ بینیت رو خودم حس میکنم شاید لخته بسته بوده یهو ریخته خون اومده
کی فکرشو میکرد یه روزی حرفامونو به آدمایی بگیم که تاحالا ندیدیمشون...!🥲🥲🥲
آره هر دکتری یه چیزی میگه و روش خاص خودشو دارهدکتر من گفته هیچی فعلا توی بینیت نکن نهایتا با گوش پاک ...
منم همین فکر رو می کنم
بعد یه مدت شستشو بینیتون خالی میشه نگران نباشی تا یکی دو ماه بعد عمل مشکلات هست مثلا من بعد یک ماه توی بینیم یه بوی بد حس می کردم به دکترم گفتم گفت طبیعیه اون خون و بخیه ها موندن شستشو بدی خوب میشه تا یکی دو هفته بعد با شستشو خوب شد کلا شستشو مهمه