2777
2789

من الان ۱۰ روزه عمل کردم امروز یهو خون دماغ شدم ترسیدم به دکترم گفتم گفت طبیعیه ولی خیلی میترسم 

برای شما هم پیش اومده؟

کی فکرشو میکرد‌ یه روزی حرفامونو به آدمایی بگیم که تاحالا ندیدیمشون...!🥲🥲🥲

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خون دمان نه اما لخته های خون میمومد

اگر دکتر گفته طبیعیه به نظرم نگرانی نداره

❤❤❤گر نگهدار من آنست که من می دانم 💚 شیشه را در بغل سنگ نگه می دارد ❤❤❤ برای سلامتی نی نیم و سبز شدن دامن همه منتظرا اگه دوست داشتید یه صلوات بفرستید 😘😘🌸🌸
طبیعیه بعدش بکم شاید لخته هم بیاد اوکیه

خون قرمز و علیظ بود خونابه نبود

یهو اینقدر استرسی شدم

خون دمان نه اما لخته های خون میمومداگر دکتر گفته طبیعیه به نظرم نگرانی نداره

یهو خونریزی کرد و دیدم لخته هم همراهشه 

خون دمان نه اما لخته های خون میمومداگر دکتر گفته طبیعیه به نظرم نگرانی نداره

چند روز بعد عملتون لخته میومد ؟

بعد چیکار میگردید برای رفع کردنش

اگه گفت عادی دیگه نگران نباش واسه من سه روز اول خون زیاد می اومد در حدی که هی گاز استریل رو عوض میکر ...

اخه تو این ۱۰ روز اینجوری نشده بودم یهو ترسیدم منم روزای اول خونابه داشتم الان خونریزی کردم

چند روز بعد عملتون لخته میومد ؟بعد چیکار میگردید برای رفع کردنش

یادم نیست چهار سال پیش عمل کردم فکر کنم بینیم رو شسشو می دادم و با گوش پاک کن تمیز می کردم ولی از دکتر خودتون بپرسید بهتره چون نظر دکترای مختلف متفاوته و مراقبت بعد عمل بینی خیلی مهمه توی نتیجه

❤❤❤گر نگهدار من آنست که من می دانم 💚 شیشه را در بغل سنگ نگه می دارد ❤❤❤ برای سلامتی نی نیم و سبز شدن دامن همه منتظرا اگه دوست داشتید یه صلوات بفرستید 😘😘🌸🌸
اخه تو این ۱۰ روز اینجوری نشده بودم یهو ترسیدم منم روزای اول خونابه داشتم الان خونریزی کردم

عمل بینی همین 

بدن هر کسی هم یه جور واکنش نشون میده

سخت نگیر خودت اذیت میشی 

یا نباید عمل کرد یا عمل کردی دیگه باید منتظر واکنش های بدن باشی، تا یک سال هم مراقبت سفت و سخت لازمه 

یادم نیست چهار سال پیش عمل کردم فکر کنم بینیم رو شسشو می دادم و با گوش پاک کن تمیز می کردم ولی از دک ...

آره هر دکتری یه چیزی میگه و روش خاص خودشو داره

دکتر من گفته هیچی فعلا توی بینیت نکن نهایتا با گوش پاکن پماد بزن جای بخیه هایی که بیرونه و مرتب شستشو بده با سرنگ بینیت رو خودم حس میکنم شاید لخته بسته بوده یهو ریخته خون اومده

عمل بینی همین بدن هر کسی هم یه جور واکنش نشون میدهسخت نگیر خودت اذیت میشی یا نباید عمل کرد یا عمل کر ...

اره واقعا خیلییی دنگ و فنگ داره منم بیینیم خیلی مشکل داشت مجبور شدم عمل کنم هم مشکل  تنفس و هم انحراف داشتم

آره هر دکتری یه چیزی میگه و روش خاص خودشو دارهدکتر من گفته هیچی فعلا توی بینیت نکن نهایتا با گوش پاک ...

منم همین فکر رو می کنم 

بعد یه مدت شستشو بینیتون خالی میشه نگران نباشی تا یکی دو ماه بعد عمل مشکلات هست مثلا من بعد یک ماه توی بینیم یه بوی بد حس می کردم به دکترم گفتم گفت طبیعیه اون خون و بخیه ها موندن شستشو بدی خوب میشه تا یکی دو هفته بعد با شستشو خوب شد کلا شستشو مهمه