nargessssbanoo مدیر عضویت: 1404/04/17 تعداد پست: 130 عنوان خانم هایی که بچه هاشون تشنج کرده بیان کمکم | مشاهده متن کامل بحث + 275 بازدید | 63 پست سلام دوستان، پسرم ۹ ماهشه متاسفانه از ۷ ماهگی تشنج میکنه و داره دارو مصرف میکنه از بعد از تشنج بدنش خیلی شل شده نمیتونه کمر و گردنش رو نگه داره، کسی این تجربه رو داشته؟ ممکنه از دارو ها باشه؟؟ خیلی نگرانم یعنی خوب میشه؟؟ 1404/07/30 | 18:47 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
bahar_g عضویت: 1403/02/06 تعداد پست: 2014 خداکنه از دارو باشه و خوب بشه😭 فقط حتما حتما حتما یه دکتر دیگه هم ببریا
nargessssbanoo مدیر استارتر عضویت: 1404/04/17 تعداد پست: 130 عزیزم دکترشو عوض کن بچه خواهرم منم همین بود اون بعد آزمایش ژنتیک که داد متوجه شدن مشکل ژنیه ولی خدا ... این دومین دکتری هست که میرم الان فقط دعا میکنم کنترل شه خیلی نگرانم، ببخشید میپرسم مشکل ژنی که داشت قابل درمان یود یا نه؟
nargessssbanoo مدیر استارتر عضویت: 1404/04/17 تعداد پست: 130 فقط حتما حتما حتما یه دکتر دیگه هم ببریا آره حتما باید برم😔
bahar_g عضویت: 1403/02/06 تعداد پست: 2014 آره حتما باید برم😔 حالا انقد غصه نخور خودت چیزیت میشه خدایی نکرده یه کم سرچ کن عوارض داروهاشو بخون
nargessssbanoo مدیر استارتر عضویت: 1404/04/17 تعداد پست: 130 از ته دل برات دعا میکنم به امام رضا و شهید ابراهیم هادی متوسل شو انقدر تو این مدت متوسل شدم و نذر و نیاز کردم ولی بازم سهی میکنم نا امید نشمممنونم عزیزم
مردخدام عضویت: 1404/07/30 تعداد پست: 67 الهی فدات شم خیلی ممنونم بابت دعای قشنگت🙏 زنده باشی گلم دعام برای دیگران گیراست و من دل غمگین و نگرانت و حس کردم واقعا قلبا برات خواستم به امید خدا بچه ت شفا بگیره و دلت آروم و شاد شه الهی
تمنا98 عضویت: 1402/12/29 تعداد پست: 10174 انقدر تو این مدت متوسل شدم و نذر و نیاز کردم ولی بازم سهی میکنم نا امید نشمممنونم عزیزم مادر شهید ابراهیم هادی بخاطر پسرش قلبش از غصه ترکید واسه همین هر وقت مادر پسری چیزی ازش بخواد روشو زمین نمیندازه خودم تجریش کردم برای سلامتی دوتا بچه هام صلوات بفرستید💖💖💖
nargessssbanoo مدیر استارتر عضویت: 1404/04/17 تعداد پست: 130 حالا انقد غصه نخور خودت چیزیت میشه خدایی نکرده یه کم سرچ کن عوارض داروهاشو بخون خودم دارم از بین میرم، تو اکثرش نوشته بی حالی و خواب آلودگی
مشاورـکنکور79 عضویت: 1403/12/29 تعداد پست: 1715 این دومین دکتری هست که میرم الان فقط دعا میکنم کنترل شه خیلی نگرانم، ببخشید میپرسم مشکل ژنی که داشت ... میترسم شناسایی شم میخوایم تو پی وی راهنمایی کنم
nargessssbanoo مدیر استارتر عضویت: 1404/04/17 تعداد پست: 130 زنده باشی گلم دعام برای دیگران گیراست و من دل غمگین و نگرانت و حس کردم واقعا قلبا برات خواستم به امی ... خیلی ممنونم عزیزم به خدا تو این دو ماه انگار پیر شدم انقدر لاغر شدم انگار خودم مریضم
bahar_g عضویت: 1403/02/06 تعداد پست: 2014 خودم دارم از بین میرم، تو اکثرش نوشته بی حالی و خواب آلودگی اون طفلی یه مادر سرحال نیاز داره به خاطر اون بچه اروم باشفقط همین امشبم که شده پیش یه دکتر دیگه نوبت بگیر برو بگو چرا بچم بیحاله شرایطشو بگو داروهاشو بگو اصن میخوای به یه دکتر انلاین بگو فعلا ببین چی میگه
nargessssbanoo مدیر استارتر عضویت: 1404/04/17 تعداد پست: 130 مادر شهید ابراهیم هادی بخاطر پسرش قلبش از غصه ترکید واسه همین هر وقت مادر پسری چیزی ازش بخواد روشو ز ... وای جدی؟ به خدا متنت رو خوندم اشکم دراومد حتما متوسل میشم خدا کنه جوابمو بدن
nargessssbanoo مدیر استارتر عضویت: 1404/04/17 تعداد پست: 130 میترسم شناسایی شم میخوایم تو پی وی راهنمایی کنم ممنون میشم عزیزم اگه مشکلی نیست
nargessssbanoo مدیر استارتر عضویت: 1404/04/17 تعداد پست: 130 اون طفلی یه مادر سرحال نیاز داره به خاطر اون بچه اروم باشفقط همین امشبم که شده پیش یه دکتر دیگه نوبت ... خیلی سعی میکنم خودمو پیدا کنم به دکترا میگم میگن شاید از مشکل ژنتیک باشه باید صبر کنم تا جواب بیاد خیلی میترسم
جمره۲۲ عضویت: 1401/10/06 تعداد پست: 7701 خدا هیچ پدرو مادری رو با بچش امتحان نکنه انشالله هر چه زودتر خوب بشه و دلت آروم بگیره