سلام دوستان، پسرم ۹ ماهشه متاسفانه از ۷ ماهگی تشنج میکنه و داره دارو مصرف میکنه از بعد از تشنج بدنش خیلی شل شده نمیتونه کمر و گردنش رو نگه داره، کسی این تجربه رو داشته؟ ممکنه از دارو ها باشه؟؟ خیلی نگرانم یعنی خوب میشه؟؟
نه نمیدونم چرا بدون تب و مریضی تشنج کرد طوری که دفعه ی لول تا برسیم بیمارستان ۳بار پشت سرهم تشنج کرد😭😭😭 هرچی دارو میدن یه مدت خوبه باز تشنج میکنه دارم دق میکنم حالا انقدر شل شده دور از جونش شبیه بچه های فلج شده وقتی بغلش میکنم دنیا رو سرم خراب میشه😭😭
عزیزم ببخش که میپرسم احیانا ضربه به سرش نخورده قبل تشنج؟گشنه نبود؟میگن از افت قند خون و ضربه به سر م ...
نه اصلا، من خیلی مراقبش هستم وقتی بردیم دکتر هرچی نوار مغز و ام آر ای و ازمایش گفتن انجام دادیم ولی دلیلش رو نفهمیدن گفتن باید ازمایش ژنتیک بدیم اونم انجام دادیم ولی چون میفرستن خارج از کشور ۲,۳ماه طول میکشه جوابش بیاد خیلی نگرانم
منم بچگیام تشنج کردم فقط چن تا دکتر ببرش تشخیص تو پزشکی خیلی مهمه حتما یه دکتر خوب دیگه ببر ایشالا که چیزی نیست من بچه دختر خالم دارو میخورد هم دیر راه رفت هم دیر حرف زد احتمالا به خاطر دارو هاس
دکتر گفت باید یک ماه از تشنج بگذره بعد بریم کاردرمانی ولی تا یکم میگذره باز تشنج میکنه خیلی روزای سخ ...
عزیزم دکترشو عوض کن بچه خواهرم منم همین بود اون بعد آزمایش ژنتیک که داد متوجه شدن مشکل ژنیه ولی خدا رو شکر دکترش تو این فاصله کنترل کرد مهم اینه کنترل شهر تا جواب بیاد