2777
2789
عنوان

مامانایی که پسر دارن میشه بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 810 بازدید | 55 پست
خیلیا اینکارو میکنن ن فقط مسلمان ها.

منم بر میگشتم به عقب انجام نمی دادم

"دراعماق زمستان،سرانجام آموختم که در درونم،تابستانی شکست ناپذیر وجود دارد"                                         آلبرت کامو

بچه داداشام تو يك ماهگي ختنش كردن. 

هرچي كوچيكتر باشه بهتره. خودش نميفهمه. اذيت هم نميشه. 

شما هم زودتر ختنه كنيد. 

وقتي هم پمپي ميشه و ادرارش روش ريخته ميشه خودش باعث ضد عفوني هم ميشه و خيلي خوبه

سلامتي و تعجيل فرج اقا امام زمان(عج)، صلوات. 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من ۱۳ روزگی ولی اگر تو افسردگی بعد از زایمان نبودم و قدرت تصمیم گیری داشتم انجام نمی‌دادم. چیز واجبی نیست.

پسر من که اصلا اذیت نشد، شما هم اگر تصمیم دارید انجام بدید خیلی سریع انجام بدید تا بچه خودش رو دَمر نمیکنه بین ۴۰ روز تا دو سه ماه

شاید دینتون چیز دیگه ای

نه من شیعه هستم

ولی خب این چیزی بود که خودشم تو بزرگسالی میتونست تصمیم بگیره

ولی من که بچمو ختنه کردم دیگه نمیتونم به قبل از ختنه برش گردونم

"دراعماق زمستان،سرانجام آموختم که در درونم،تابستانی شکست ناپذیر وجود دارد"                                         آلبرت کامو

چی بگم والا ان شاالله سلامت باشنمگه شما مسلمان نیستید اخه یه جوری میگید که ادم شک میکنه

😃😃😃 

تو دلیه مامانی تو روزهایی ک فکرشم نمیکردم اومدی تو دلم و‌شدی معجزه ی زندگیم ♥️ از خدا فقط سلامتی تو خواستم🤱🏻.پسر زیبای من هزاران بار وجودت رو شکر🩵 

ناقص چی یه پوست اضافه که باعث عفونت میشه برداشته میشه بدون خونریزی ملکه تو سه روز خوب شد بدون هیچ عا ...

اون پوست اصلا اضافه نیست کتاب آناتومی پیش پوست مطالعه کنید

اینم که میگن باعث عفونت میشه کاملا غلطه 

دلم واسه بچه ها میسوزه که اینطوری ناقص میشن

کی گفته ناقص میشن 

مگه یه تیکه رو قطع میکنن فقط پوستش رو بر میدارن

بی‌حب‌علےنفس‌کشیدن...                                  ننگ‌است:)❤️‍🩹🥀