2777
2789
عنوان

مادرشوهرم زنگ زده به شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 412 بازدید | 36 پست

مامانم وقتی داداشمو دعوت میکنه و دیر میان زنداداشم زنگ میزنه به مامانم که فلانی(داداشم) هرچی بهش میگم پا نمیشه منو بیاره میگه میخوام استراحت کنم . راحت حرفشو میزنه 

فقط 18 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

۴شنبه ۱۴۰۴/۴/۴ امروز فهمیدم برای دومین بار مادر شدم 🥰 ممنون خدای خوبم 🙏🏻❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زنگ زده شوهرم گفته بیایید حالا کمک نمیکنم فردا با خواهر شوهرم میگت اره اومد خورد و رفت😐

عیبی نداره رفتی باشوخی وخنده بگو پسرت خوابیده بود نشد زودتر بیایم اصلا حرف اضافه نزن که فکر کنن وظیفت بوده بعدشامم به جبران کمک خواهرشوهرت یامادرشوهرت ظرف بشور وسفره جمع کن.من اکثرا چون مادرشوهرم پیره حتی خودمم غذا میپزم.دیر بشه از خونه میپزم میبرم اونم تشکر میکنه

پیرشدم پیرتوای جوونی....✍🥀

عزیزم من از اولش هر وقت دعوت بودم نمیرفتم برای کمک با اینکه طبقه بالا مادرشوهرم هستم و اوناهم هیچ توقعی ندارن از من چون از اول بهشون اینو فهموندم .

حتی میدونن من غذایی که حتی از ظهر مونده برای شام نمیخورم چون رو غذا حساسم هر وقتم یهویی بریم برای من غذا درس میکنن و غذای مونده رو میدن به جاری و برادرشوهر طفلیم .

البته حاریمم حسودی کرد بهم و بهم گفت دیگه اونحا غذا نمیخورم مگه من شب مونده خورم منم گفتم من از اولش همین بودم اوناهم بهم احترام میزارن تو هم باید از اول همینطوری بودی 

هی خانمی : تو حق نداری به چیزای منفی فکر کنی چون تو از جنس خدایی و خدا سرشار از انرژی مثبت . 🫂💫

عزیزم من از اولش هر وقت دعوت بودم نمیرفتم برای کمک با اینکه طبقه بالا مادرشوهرم هستم و اوناهم هیچ تو ...

واقعا خیلی خوبه اینجوری حالا امشب که بخیر گذشت کباب کردن شوهرم اومد درست کرد 

واقعا خیلی خوبه اینجوری حالا امشب که بخیر گذشت کباب کردن شوهرم اومد درست کرد

خب خداروشکر ولی از این به بعد عادتشونبده بهت احترام بزارن

هی خانمی : تو حق نداری به چیزای منفی فکر کنی چون تو از جنس خدایی و خدا سرشار از انرژی مثبت . 🫂💫