2777
2789
عنوان

حس میکنم زنانگیمو از دست دادم

151 بازدید | 12 پست

من پنج ساله حدودا که نامزد هستم تا وقتی پیش نامزدم بودم که البته هفته ای دو سه روز به منزل من می اومد حس زنانگی داشتم به خودم میرسیدم لباس های خوب میپوشیدم ماسک و کرم و قرص های تقویتیم قطع نمیشد هرروز ورزش میکردم نامزدم اشغال هارو میبرد خونه رو نظافت میکرد و من اشپزی و کارایی که دوست داشتمو میکردم الان شش ماهه برای تحصیل از هم دور شدیم و من تمام کارامو خودم دارم میکنم امروز پنج ساعت پیاده برای یک بسته پستی تو شهر راه رفتم دستم تاول زد کفش پامو زده و دردم اینا نیست دردم اینه که تو این شش ماه رفته رفته حس میکنم هیچی از زنانگی ای که قبلا داشتم نمونده نه وقت میکنم به خودم برسم نه دیگه کسی پیشمه که انگیزه لباس های خوشگل پوشیدن داشته باشم وقتیم به خودم نمیرسم حس افسردگی میکنم. هم خستم از این همه کار هم غمگین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دهه شصتیم نسل ما این کلمات رو به کار نمیبردن ولی از نظر روحی عصبی هم میشم گاهی

منم مامانم دهه شصتیه

ولی میگه از این کلمات 

خودمم خیلی بچه نیستم البته 

ماشالا ۱۸ سالم شده😂

یه دختر باید شبیه پروانه باشه....                               دیدنش زیبا؛گرفتنش سخت!!🦋💜
مرسی عزیزم. دوری که جای خود وحشتناکه. ولی من حس میکنم از خودمم دیگه دور شدم حتی

منم مجردی خیلی بیشتر به خودم میرسیدم الان با بچه و کاراش خیلی کمتر شده همش میگم یادش بخیر چقدر مواظب خودم بودم :) هر دورانی یجوریه ،دچار افسردگی خفیف شدی اونم چون روتین زندگیت بهم خورده عادت کنی باز برمی‌گردی به خودت.

منم مجردی خیلی بیشتر به خودم میرسیدم الان با بچه و کاراش خیلی کمتر شده همش میگم یادش بخیر چقدر مواظب ...

مرسی ریجانه جان کاش اینجوری باشه برگردم به وضعیت قبلیم. من مشاوره رفتم گفت خلقت اومده پایین ولی خودم کاملا همین حس افسردگی رو دارم. من وقتی به خودم میرسم بینهایت انرژی و شادی دارم الان حس میکنم دارم شبیه مردها زندگی میکنم و از این حالت بدم میاد متاسفانه راه برونرفتی هم پیدا نکردم دقیقا مثل بچه داری سرم شلوغ شده استراحت و ارامش نیازهای اساسی خانمهاست. حتی روی حسم به نامزدمم تاثیر گذاشته 

دقیقا حس میکنم دیگه مراقب خودم نیستم مراقب سلامتیم زیبایی شادی وقت نمیکنم انگیزه ای هم نیست و از اینکه شکل مردها فقط درگیر کارا باشم بیزارم حس میکنم خودم نیستم 

مرسی ریجانه جان کاش اینجوری باشه برگردم به وضعیت قبلیم. من مشاوره رفتم گفت خلقت اومده پایین ولی خودم ...

انشاالله میگذره خودت و مجبور کن برو دوش بگیر لباس قشنگ بپوش و ارایش کن و چندتا عکس بگیر برا نامزدت بفرست :))) اونم حتما تحت همین فشاره بهم گیر ندین این دورانم تموم میشه 

انشاالله میگذره خودت و مجبور کن برو دوش بگیر لباس قشنگ بپوش و ارایش کن و چندتا عکس بگیر برا نامزدت ب ...

گیر که همش دعوامون میشه هر یکی دو هفته یه بار از همه جا بلاکش میکنم دوباره خستگیم که کم میشه یا مشکلی که داشتم رفع میشه درش میارم. اونم از دوری در اذیته ولی نه اندازه من. نامزدم کلا یه ذره سرده ما حتی ویدیو کال هم نداریم کلا تو این شش ماهه شاید سه بار براش عکس فرستاده باشم اهمیت چندانی براش نداره که اون بتونه منو سر ذوق بیاره. منم اینجا کاملا تنهام حتی یدونه دوست ندارم که باهاش برم بیرون تمام بیرون رفتن هام برای انجام کاراست