2777
2789

شوهر خاله من ۳۶ سالشه و هر سال می‌رفت کنکور تجربی شرکت میکرد بدون اینکه ذره ای بخونه و قبول نمیشد 😐😂

امسال ایشون کنکور ریاضی شرکت میکنه و خودش میگفت فقط امتحان نهایی فارسی و عربی و دینی رو شرکت کرده بوده با هندسه 

و کنکور  رو خالی داده و فیزیک روزانه قبول شده بود

راستم میگه کارنامه اش رو دیدم

امروز هوتن ام کاملا شکیبا 💚 متولد اولین روز از اولین ماه سال 🦋   خدایا بهمون آرامشی بده از جنس خودت 💜🥰 دبیر آینده دانشگاه فرهنگیان 🩷

چون متقاضی و جو رقابتی کمی داره

متقاضیش چقدره تو کنکور؟

امروز هوتن ام کاملا شکیبا 💚 متولد اولین روز از اولین ماه سال 🦋   خدایا بهمون آرامشی بده از جنس خودت 💜🥰 دبیر آینده دانشگاه فرهنگیان 🩷

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعد تجربیا باید عین بلانسبت خر بشینن بخونن

رقابت تو تجربی خیلی زیاده وگرنه ریاضی از تجربی سخت تره

خودم تجربی ام

آره انسانی هم تقریبا همینه

انسانی سخته قبولیش و متقاضیش هم زیاده

فیزیک روزانه و ریاضی از اولش قبولیش آسون بود و همینطور کشاورزی چون هیچکس نمیزنه

یعنی در این حد راحته؟

متقاضیش چقدره تو کنکور؟

اینا آمار ثبت نام کننده هاست 

• کنکور ریاضی : 41/737 داوطلب خانم و 78/358 داوطلب آقا
  • کنکور تجربی : 291/720 داوطلب خانم و 158/857 داوطلب آقا
  • کنکور انسانی : 188/164 داوطلب خانم و 121/055داوطلب آقا
  • کنکور هنر :  29/082 داوطلب خانم و 9/973 داوطلب آقا

🕊-«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»-                     ‌       ‌صبر گوارا کند هرچه تو را ناخوش است...🌿🫧 

اینا آمار ثبت نام کننده هاست کنکور ریاضی : 41/737 داوطلب خانم و 78/358 داوطلب آقاکنکور تجربی : 291/7 ...

اقا ریاضی بری که صد درصد قبولی چقدر داوطلبش کمهههه

اقا ریاضی بری که صد درصد قبولی چقدر داوطلبش کمهههه

کاش پسری بودم که کنکور هنر داشت😂

🕊-«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»-                     ‌       ‌صبر گوارا کند هرچه تو را ناخوش است...🌿🫧