2777
2789
عنوان

همه متاهل های که میگن برگردم عقب هیچ وقت ازدواج نمیکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 302 بازدید | 23 پست
خب دفعه دوم چشمشونو باز میکنن با آدم بهتری ازدواج میکنن

ازدواج در هیچ شرایطی تضمینی نیست بارها دیدم طرف ۵ سال با هم بودن رفتن زیر یک سقف آدم کاملا جدید شده 

نه بار اول 

نه بار دوم

هیچ وقت تضمین کننده نیست 

حتی آدما خودشان هم نمیدونن وقتی با یکی میرن زیر یک سقف چجوری میشن آدم که خودش نمی‌شناسه چجوری یکی دیگه رو بشناسه

با سابقه ۳ بار تا الان تعلیق شدن بخاطر گفتن حقیقت😐 جدا از این موضوع من همیشه یک دختر پرانرژی و قوی بودم یک دختر دیوانه و پایه تو زندگی من پر از تصمیمات و کارها هستش که آدم با حتی کمی عقل انجام نمیداد اما من دادم با اینکه بارها زمین خوردم اما بازم پا شدم من روی پای خودم ایستادم من کسی بودم که پرستاری را با تمام امنیت ها شغلی را رها کردم و وارد بازار کار آزاد شدم.من دختریم که ۲۰۶ فروختم نیسان آبی خریدم وانت نیسان به دردم نخورد فقط چون دوست داشتم خریدم.من دختریم که با اینکه شنا بلد نبودم از ارتفاع پریدم تو رودخانه و غرق شدم تا یک قدمی مرگ رفتم ،چرا ؟ چون عشق کردم اون لحظه باید بپرم با صدها از این قبیل مثال ها.. زندگی منو از چی میترسونی؟  

من‌نمیگم هیچوقت ازدواج نمیکنم میگم کاش با ی بهتر ازدواج کرده بودم یا اول زندگی سفت و سخت گرفته بودم

من از اول گفتم ازدواج نمی‌کنم الان ۳۴ سالمه و ازدواج نکردم 

با سابقه ۳ بار تا الان تعلیق شدن بخاطر گفتن حقیقت😐 جدا از این موضوع من همیشه یک دختر پرانرژی و قوی بودم یک دختر دیوانه و پایه تو زندگی من پر از تصمیمات و کارها هستش که آدم با حتی کمی عقل انجام نمیداد اما من دادم با اینکه بارها زمین خوردم اما بازم پا شدم من روی پای خودم ایستادم من کسی بودم که پرستاری را با تمام امنیت ها شغلی را رها کردم و وارد بازار کار آزاد شدم.من دختریم که ۲۰۶ فروختم نیسان آبی خریدم وانت نیسان به دردم نخورد فقط چون دوست داشتم خریدم.من دختریم که با اینکه شنا بلد نبودم از ارتفاع پریدم تو رودخانه و غرق شدم تا یک قدمی مرگ رفتم ،چرا ؟ چون عشق کردم اون لحظه باید بپرم با صدها از این قبیل مثال ها.. زندگی منو از چی میترسونی؟  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مستقل زندگی‌میکنی یا با خانواده

خانواده 

اون دیگه بستگی به انتخابشون داره

انتخابشون که یه موضوعی

یه موضوع دیگه هم هست که خودشونم هزار عیب و ایراد دارن و توقعشون غیرواقع بینانه ست

مخصوصا کسایی که حسادت و مقایسه ی زیادی دارن هیچوقت زندگیشون خوب نیس

اگه چیزی رو تغییر ندی  یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . .   you can trust me , I'm a good Witch